We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Details OK
REGISTER AND PLAY FOR FREE!

Változások az 52. évadra és Néhány Fontos Hír

Official MyRacingCareer.com Magazine
Language:

Változások az 52. évadra és Néhány Fontos Hír

Magyar 08.06.2023 20:00:04
Ahogy azt néhányan kértétek, még mielőtt megvalósulnának, itt van az összes változtatás és hír, amit megoszthatunk veletek az 52. évadra és a jövőre vonatkozóan is!
Üdv mindenkinek!

Ahogy azt mostanában szoktuk, itt is van a My Racing Career szezononkénti cikke, mindennel, ami a közeli (és közvetlen) jövőben várható. Nagyon keményen dolgoztunk az idei év első félévében, ami azt jelenti, hogy sok mindent el kell mondanunk. Kezdjük hát!

AZ ÚJ FELHASZNÁLÓI FELÜLET FRISSÍTÉSEI
Ahogy azt az 51. évad hírcikkéből tudhatjátok, az elmúlt 6 hónapban a játék felhasználói felületének új dizájnján dolgoztunk. Elmondhatjuk, hogy a munka mintegy 60%-a már elkészült, ami alapvetően a legfontosabb képernyőket foglalja magában, és a legújabb újításunkat, egy érdekes frissítést a közvetítési oldalakhoz. A kvalifikációs képernyővel kezdtük, melyet tömören egy képernyőképen mutatok meg.Ahogy látjátok, ez sokkal modernebbnek érződik, HD grafikával és ha megnézed lent, három gombbal lehet beállítani a sebességet aszerint, ahogy nézni szeretnéd az edzést, amely nagyon régóta kért funkció volt. Ezen kívül, most már láthatod a szektoronkénti időkülönbségeket a jobb felső sarokban. Az alapverzió F1-es vagy hasonló grafikával fog rendelkezni, habár az idő múlásával az a terv, hogy minden Versenysorozat a valódihoz közel álló grafikával rendelkezzen. De nyilván ezek nagyon konkrét és apró részletek, amit a jövőben még csiszolni kell. Ez az új közvetítési rendszer már most jelentős előrelépést jelent, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy gyakrabban végezzünk változtatásokat, mint a jelenlegi rendszerrel.

Mindenesetre ez nem jelenti azt, hogy minden kész. A béta tesztelési fázis kezdetéig még fejlesztésre szorulnak a következő lépések, összetettség (és prioritás) szerinti sorrendben:
- Versenyek közvetítése
- Rally közvetítés
- 'Versenysorozatok' képernyő
- 'Verseny Klubbok' oldalai
- 'Formula 1' nyilvános oldal (Az F1-es csapatmenedzsment a régi játékverzióból lesz elérhető a kezdetekben)
- Grafikai Bolt
- Szuperlicenc infó + fizetési lehetőségek

Emellett van néhány funkció, ami nem annyira fontos, ezért kezdetben csak a régi játékverzióban lesznek elérhetőek, és később lesznek hozzáadva az új grafikus felülethez.

Az előző cikkben elmondtuk, hogy a béta tesztelési program valószínűleg a 51. és a 52. szezon között kezdődik majd meg. Elmondhatjuk, hogy még nem indult el :), de az elképzelés az, hogy 2023 harmadik negyedében elkezdődik, míg a a játék új verziójának teljes kiadása 2023 utolsó negyedében várható. Az egész az MRC csapat utolsó erőfeszítéseitől függ, és a ti, mint felhasználók türelmétől!

KARRIER TÍPUS VÁLTOZÁSOK
A karrier típusokról sok vita zajlik, néhány védelmezi azt, hogy az eredeti terveknek megfelelően kell tiszteletben tartani, míg mások inkább azt szeretnék, hogy legyenek, de ne kelljen teljes mértékben követni azt. Ezért döntöttünk a szakágak bevezetése mellett. Ez azt jelenti, hogy nem lehet majd részt venni egy másik szakágnak megfelelő Versenysorozatban, de lehetséges lesz versenyezni Egyéni versenyeken, Egyedi sorozatokban, vagy az Újonc sorozatban. Például, minden AUTÓVERSENYZŐ részt vehet a Formula 4-es Újonc sorozatban.

Ezen kívül, mivel sok menedzser visszaélt a meglévő lehetőségekkel, a karrier típus megváltoztatására csak egyszer lesz lehetőség egy versenyző pályafutása során, míg a szakágaknál erre egyszer lesz lehetőség 3 szezononként. Ezeket az osztályokat hoztuk létre:

TÍPUS - AUTÓVERSENYZÉS
* SZAKÁG - NYITOTT KAROSSZÉRIA (Formula) 52. SZEZONTÓL
* SZAKÁG - TÚRAAUTÓ (TCR, GT...) 52. SZEZONTÓL
* SZAKÁG - STOCK AUTÓ (NASC, NASC TRUCK...) 52. SZEZONTÓL
TÍPUS - MOTORKERÉKPÁR
* SZAKÁG - MOTORVERSENYZÉS 52. SZEZONTÓL
* SZAKÁG - SPEEDWAY VERSENY (jövőben)
* SZAKÁG - ENDURO (jövőben)
TÍPUS - RALLY VERSENYZÉS
* SZAKÁG - SZAKASZ VERSENYEK 52. SZEZONTÓL
* SZAKÁG - RALLYCROSS

ÉLETKOR KORLÁTOZÁS A F4 NEMZETI BAJNOKSÁGOKBAN
Vessünk egy pillantást az összes nemzeti F4-es sorozat nevezési listájára. Hamar észre fogod venni, hogy nagyon kevés fiatal pilóta van a „top 5-ben”, sőt néha a „top 10-ben” is, ami nagyon megnehezíti az új versenyzők esélyeit ezekben a sorozatokban, amíg egy vagy két szezonnyit nem ezdenek. Ez az oka annak, hogy úgy döntöttünk, hogy az 52. szezon 1. napjától U21-es korhatárt vezetünk be minden Formula 4 Nemzeti Bajnokságban, amely az 53. szezon nevezésétől lép érvénybe. Ha jól működik (és szükségessé válik), az F4 Regionális Bajnokságokban is bevezetésre kerül.

ÉLETKOR KORLÁTOZÁS AZ ÚJONC SOROZATOKBAN
Ugyanakkor, a 30 év feletti versenyzők nem vehetnek részt az Újonc sorozatban. Ha a menedzser egyik sorozatban sem talál helyet a pilótája számára, akkor egyáltalán nem vehet részt egyetlen versenysorozatban sem.

VISSZATÉR A CART A VETERÁN VERSENYZŐKNEK
A régi és szeretett Championship Auto Racing Teams (CART) visszatér a My Racing Career-be! Minden sajátosságával együtt ez egy Versenysorozat lesz, kizárólag veterán versenyzőknek. Az az elképzelésünk, hogy 30 év feletti versenyzők számára készítsük el, de a korhatár még változhat az indulása előtt. Minden karrier típushoz elérhető lesz, korlátozás nélkül.

Kihasználva azt a helyzetet, hogy a valóságban (sajnos) nem létező versenysorozatot hozunk létre, lehetővé tesszük, hogy TE is részt vegyél a versenynaptár kidolgozásában. A terv az, hogy az 1979 és 2003 között használt CART pályákat vesszük elő és választunk közülük 14-et vagy 16-ot. Úgy gondoljuk, hogy ez egy jó ötlet a közösség bevonására, és ha jól működik, kiterjesztjük más sorozatokra, például a Nemzeti és Regionális F4-es versenysorozatokra.

ÉLETKOR KORLÁTOZÁS EGYEDI SOROZATOKBAN
Jelenleg, amikor a pilóta a szezon közepén betölti a 22. vagy 26. életévét, az U21-es, illetve az U25-ös egyedi sorozatok automatikusan blokkolásra kerülnek. Ezzel a módosítással ugyan az a szabály lesz alkalmazva, amit a Nemzetek Kupája versenyeken is használunk (ha a versenyző a szezon első napján 21 éves, akkor az egész szezonban részt vehet az U21 egyedi sorozatokban).

VISSZAVONULT PILÓTÁK REKORDJAI SZUPERLICENC FELHASZNÁLÓKNAK
Mostanáig a visszavonult pilóták pályarekordjai és trófeái nem voltak láthatóak, függetlenül attól, hogy a felhasználó a visszavonult pilóta menedzsere volt-e, vagy egyszerűen egy másik Szuperlicenc felhasználó. Ezt a funkciót az új felhasználói felületre terveztük, habár a jelenlegi dizájnhoz is fejlesztjük.

RALLY FEJLESZTÉSEK
Ha emlékszel, az 50. szezon hírcikkében bejelentettük a rally versenymód felülvizsgálatát. Az új felhasználói felület előrehaladott fejlesztése és az új funkciók megjelenése miatt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk az ilyenfajta változtatások végrehajtását az új felhasználói felület megjelenéséig. Már mindent megterveztünk, de a fejlesztés sokkal több időt vesz igénybe, ezért gondoljuk azt, hogy ez a legjobb döntés.

KISEBB VÁLTOZÁSOK
Végül, de nem utolsósorban végrehajtottunk néhány változtatást, hogy egyes esetekben a valósághoz igazodjunk, más esetekben pedig javítsuk a játékélményt:
- Indy Series Pontrendszer = minden verseny ugyan annyi pontot fog érni, az Indy500-on nem lesz dupla pont. Ez a versenysorozatra vonatkozó jelentkezés véglegesítési dátuma előtt lép érvénybe.
- A Nemzetek Kupája négy különböző helyezést fog tartalmazni (összetett állás az összes versenyzővel, majd a szenior, az U25-ös és az U21-es különálló állással az 1., a 2., a 3. helyezettekkel, és így tovább).
- Az új Privát sorozatok létrehozásakor mostantól csökkentheted, megváltoztathatod, vagy megtarthatod a választott pontrendszert a fordított rajtrácsos versenyeken, akárcsak a Forma 2-es vagy Forma 3-as versenyeken.

------

És ez mind mára. Reméljük, hogy tetszenek ezek az új funkciók, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy az eddigieknél sokkal gyakrabban kínálhatunk újdonságokat. Változtatnál vagy kiegészítenél valamit? A megjegyzés rovatban elmondhatod a véleményed és gondolataidat.

VERSENYSOROZATOK HATÁRIDEJEI

72. NAP
- F1

73. NAP
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

74. NAP
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

75. NAP
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

76. NAP
- F3 Nemzeti
- F3 Közép Európai
- F4 Regionális
- TCS Regionális
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Nemzetközi

77. NAP
- Az összes, még nem említett sorozat

Ha a fentiek egyikére sem jelentkezett az 52. évadra, akkor a pilóta automatikusan bekerül a választott típusú Újonc Sorozatba.

==========

Abban az esetben, ha szeretnéd segíteni a játékot, némi juttatásért cserébe, úgy mint ingyenes Szuperlicenc, valamint érme jutalom a jól végzett munkáért, van néhány megüresedett állás az MRC csapatában:
- Fordítók szlovén, kínai mandarin, fehérorosz, román, indonéz, hindi és görög nyelvekre.
- Közösségi segítő az orosz közösség számára.
- Két közösségi média menedzser Twitterre, egy Facebookra, egy Instagramra, és egy Redditre.

A fordítói és közösségi segítői állásokkal kapcsolatban fordulj az MRC csapatvezetőjéhez, beltmann-hoz.
A közösségi hálós pozíciókért kérjük, küldj üzenetet nicorz-nak, a Közösségi Média és Promóció vezetőjének.
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文
Add comment!

MyRacingCareer News

Magyar 01.04.2024 12:28:13
Magyar 01.03.2024 13:17:53
Magyar 02.02.2024 11:07:47
Magyar 30.01.2024 15:57:03
Magyar 01.01.2024 13:16:07
Magyar 24.12.2023 16:33:00
Magyar 01.12.2023 11:55:21
Magyar 13.11.2023 16:15:00
Magyar 11.11.2023 14:00:00
Magyar 02.11.2023 10:29:36
Magyar 01.10.2023 19:54:23
Magyar 04.09.2023 22:39:33
Magyar 28.08.2023 13:55:42
Magyar 01.08.2023 11:04:58
Magyar 30.06.2023 20:12:21
Magyar 08.06.2023 20:00:04
Magyar 01.06.2023 11:52:57
Magyar 01.05.2023 17:23:19
Magyar 30.03.2023 23:34:52
Magyar 24.03.2023 21:26:46
Magyar 01.03.2023 23:47:40
Magyar 01.02.2023 00:03:01
Magyar 16.01.2023 16:48:35
Magyar 03.01.2023 11:22:30
Magyar 30.12.2022 11:30:14
Magyar 01.12.2022 10:14:14
Magyar 01.11.2022 11:13:37
Magyar 23.10.2022 19:54:44
Magyar 01.10.2022 23:30:31
Magyar 02.09.2022 12:44:46
Magyar 23.08.2022 18:38:06
Magyar 08.08.2022 11:12:19
Magyar 02.08.2022 12:15:01
Magyar 01.07.2022 11:35:31
Magyar 01.06.2022 14:11:11
Magyar 22.05.2022 17:18:56
Magyar 02.05.2022 12:58:23
Magyar 26.04.2022 12:43:16
Magyar 01.04.2022 10:58:52
Magyar 04.03.2022 10:34:38
Older articles

Magyar Kupa XXVI jelentkezési információk

Magyar 27.12.2023 - A szezon 38. napjától lehet jelentkezni a 70. napon induló, magyaroknak rendezett kupasorozat 26. felvonására! Ha akár itthoni, vagy külföldön élő magyarként részt akarsz venni, ebben a részletes cikkben minden fontos információt megtalálsz hozzá. https://i.imgur.... kupa oldala: https://www... bal oldalon válaszd ki a számodra megfelelő kasztnit, motort és gumit, amit használni szeretnél a kupa alatt, majd kattints a “Nevezés erre a versenysorozatra” gombra és kész is! ;) Illetve a játé... Show full release

Magyar Kupa XXIII jelentkezési információk

Magyar 20.05.2023 - A szezon 48. napjától lehet jelentkezni a 70. napon induló, magyaroknak rendezett kupasorozat 23. felvonására! Ha akár itthoni, vagy külföldön élő magyarként részt akarsz venni, ebben a részletes cikkben minden fontos információt megtalálsz hozzá. https://i.imgur.... kupa oldala: https://www... bal oldalon válaszd ki a számodra megfelelő kasztnit, motort és gumit, amit használni szeretnél a kupa alatt, majd kattints a “Nevezés erre a versenysorozatra” gombra és kész is! ;) Illetve a játé... Show full release

Magyar Kupa XXI jelentkezési információk

Magyar 02.01.2023 - A szezon 50. napjától lehet jelentkezni a 70. napon induló, magyaroknak rendezett kupasorozat 21. felvonására! Ha akár itthoni, vagy külföldön élő magyarként részt akarsz venni, ebben a részletes cikkben minden fontos információt megtalálsz hozzá. https://i.imgur.... kupa oldala: https://www... bal oldalon válaszd ki a számodra megfelelő kasztnit, motort és gumit, amit használni szeretnél a kupa alatt, majd kattints a “Nevezés erre a versenysorozatra” gombra és kész is! ;) Illetve a játé... Show full release

Két új pálya: Pécs és Stadionok

Magyar 05.09.2022 - A pályakészítő brigád gőzerővel dolgozik, jelen pillanatban is több mint 1000(!) helyszín van várólistán. Ennek a lelkesedésnek köszönhetően kaptuk két új magyar helyszínt is, az egyik egy klasszikus régi pálya, egy pedig jómagam által megálmodott. Pé... októberében rendeztek itt (először és utoljára?) autóversenyt, az erről készült újságcikkeket a következő linkeken találjátok: [URL=... kis utcai helyszín, elképesztő hogy a srácok milyen adatbázisból dolgoznak és milyen gyöngyszemekre bukka... Show full release

Új festéssel a B15 Racing!

Magyar 18.03.2022 - Az új szezonra való tekintettel friss festést kapott az egyetlen magyar csapat ebben a játékban. A B15 Racing klub nagy reményekkel várja a 46. szezont, ugyanis minden eddiginél erősebb gépjárművel rendelkezik és ez egésze ki fog tartani 2022. május 4-ig egészen biztosan. Az új kinézet kicsit sötétebb árnyalatot kapott, közelebb van színösszeállításban a korábban megszokott stílusunkhoz, amit még a versenyszériákban szokhattatok meg. Természetesen a minimális rózsaszín díszítés sem maradhatot... Show full release

MRC magyar szemmel: 44. szezon, 2. rész(+kitekintés a Moto2-re)

Magyar 20.12.2021 - Íme a cikksorozat második, egyben utolsó része erre a szezonra, amelyben összegzésre kerül, hogyan folytatódott Szász Csabi útja az ötödik bajnoki cím felé. 6. hét Finnországban hiába szerezte meg simán a pole pozíciót, a verseny leintésekor 46 ezreddel nyert Paul Wigzey. Brnoban is ő rajtolhatott az élről, de ezúttal a másik brit, Rick Rocket volt az, aki legyőzte őt a futamon. 7. hét Ausztriában némi meglepetésre a 4. helyet érte el az időmérőn, a versenyen pedig alulmaradt az első hel... Show full release

Magyar pilóta vezeti a ranglistát!

Magyar 22.11.2021 - Bármilyen szürreálisnak is tűnik, a hetente frissülő pilóta-ranglista élén szereplő pilóta neve melletti lobogón (talán az MRC történetében először) a piros-fehér-zöld színkombinációt találjuk. A négyszeres Moto1-bajnok Szász Csabi már túl van pályafutásának csúcsán, és pontszáma is volt ennél jóval magasabb, eddig mégsem tudott felkerülni a pilótákat pontszám alapján értékelő összesített ranglista élére. Bár nem szerepelt konkrét céljai között, hiszen teljesítése eleve lehetetlen feladatnak ... Show full release

Megújult az MRC Hungary oldala!

Magyar 21.10.2021 - Sziasztok! A "kevesebb néha több" alapon eszközöltem némi változtatást a magyar közösség hivatalos MyRacing Career oldalán. Ebben a cikkben részletezem őket kicsit, hátha adok ezzel egy kevés segítséget, esetleg kedvet a lapozgatásához. :) [URL=https://.... is fontos megjegyezni, hogy az oldal sajátossága hogy sajnos úgynevezett "mobilos" nézetben nem ugyanúgy néz ki, mintha "asztali nézet"-re váltanál, vagy számítógép böngészőjében nyitnád meg. https://i.im.... Show full release

MRC magyar szemmel: 41. szezon, 4. rész(jövőképpel és búcsúval fűszerezve)

Magyar 07.05.2021 - Az utolsó előtti nap előtti napon(direkt így fogalmaztam :D) érkezik a cikksorozat utolsó része, amelyben az elmúlt két hét eseményei mellett a soron következő szezonra vonatkozó változásokról is szó esik, valamint búcsút veszünk egy sikeres menedzsertől, aki argo001 néven vált ismertté. 9. hét F1WS A királykategória Észak-Amerikában állomásozott azon a héten. Először Austinban csaptak össze a mezőny tagjai. Egy hiba miatt a 13. helyről rajtolhatott csak Szabó, aki a 9. pozícióig jött fel... Show full release

Magyar Kupa XIII jelentkezési információk

Magyar 15.04.2021 - A szezon 50. napjától lehet jelentkezni a 70. napon induló, magyaroknak rendezett kupasorozat 13. felvonására! Ha akár itthoni, vagy külföldön élő magyarként részt akarsz venni, ebben a részletes cikkben minden fontos információt megtalálsz hozzá. https://i.imgur.... kupa oldala: https://www... bal oldalon válaszd ki a számodra megfelelő kasztnit, motort és gumit, amit használni szeretnél a kupa alatt, majd kattints a “Nevezés erre a versenysorozatra” gombra és kész is! ;) Illetve a játé... Show full release
RUNTIME 0.027s - DB 0.004s - PHP 0.023s