We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Details OK
REGISTER AND PLAY FOR FREE!

Veranderingen voor seizoen 52 en belangrijk nieuws

Official MyRacingCareer.com Magazine
Language:

Veranderingen voor seizoen 52 en belangrijk nieuws

Nederlands 08.06.2023 20:00:04
Zoals sommigen van jullie hebben gevraagd, zijn hier, voordat ze al zijn geïmplementeerd, alle wijzigingen en nieuwtjes die we met jullie kunnen delen voor seizoen 52 en ook voor de toekomst! ;)
Dag Allemaal!

Zoals we de laatste tijd hebben gedaan, is hier je seizoensgebonden My Racing Career-artikel met alles wat er in de nabije (en onmiddellijke) toekomst komt. We hebben heel hard gewerkt in het eerste kwartaal van dit jaar, dus we hebben veel te vertellen. Laten we beginnen!

UPDATES OVER DE NIEUWE GEBRUIKERSINTERFACE
Zoals je misschien weet uit het seizoen 51 nieuwsartikel, hebben we de afgelopen 6 maanden aan een nieuw ontwerp voor de gebruikersinterface van de game. We kunnen je vertellen dat ongeveer 60% van de klus al is geklaard, wat eigenlijk de belangrijkste schermen zijn en onze nieuwste aanwinst, een interessante update van de uitzending pagina's. We zijn begonnen met het kwalificatiescherm, dat ik u kort kan laten zien met een screenshot.Zoals je kunt zien, voelt deze veel moderner aan, met HD-graphics en, als je naar de onderkant kijkt, drie knoppen om de snelheid aan te passen< /b> waarop u de sessie wilt bekijken, wat lange tijd een veelgevraagde functie was. Afgezien hiervan kunt u nu de intervallen van elke sector in de rechterbovenhoek zien. De basisversie zal de F1-graphics of vergelijkbaar hebben, hoewel het de bedoeling is om na verloop van tijd graphics te hebben die vergelijkbaar zijn met de echte voor elke seizoensreeks. Maar dit zijn natuurlijk heel specifieke en kleine details, dus die zullen in de toekomst worden opgepoetst. Dit nieuwe uitzend systeem is al een belangrijke stap, aangezien we hierdoor vaker wijzigingen kunnen aanbrengen dan met het huidige.

Dit betekent in ieder geval niet dat alles klaar is. Voor aanvang van de bètatestfase moeten de volgende dingen worden ontwikkeld, in volgorde van complexiteit (en prioriteit):
- Races uitgezonden
- Rally-uitzending
- 'Serie' schermen
- 'Racing clubs' pagina's
- 'Formule 1' openbare pagina (F1-teambeheer zal in het begin beschikbaar zijn vanaf de oude spelversie)
- Livery-winkel
- Super licentie info + betalingen

Afgezien hiervan zijn sommige functies niet zo belangrijk, dus ze zullen in het begin alleen beschikbaar zijn in de oude gameversie en zullen later aan de nieuwe GUI worden toegevoegd.

In het vorige artikel vertelden we je dat het bètatestprogramma waarschijnlijk tussen seizoen 51 en 52 zou beginnen. Je kunt zien dat het nog niet is begonnen :) maar het idee is om het op een bepaald moment te starten punt in Q3 2023, terwijl de volledige release van de nieuwe versie van de game zou plaatsvinden in Q4 2023. Het is gewoon een kwestie van het MRC-team dat zijn laatste inspanningen levert en het is een kwestie van dat jullie gebruikers nog even wachten!

CARRIÈREPAD WIJZIGINGEN
Er is veel gediscussieerd over loopbaantrajecten, waarvan sommigen verdedigen dat ze moeten worden gerespecteerd zoals ze zijn ontworpen, terwijl anderen er de voorkeur aan geven ze te laten bestaan maar ze helemaal niet te 'gehoorzamen'. Daarom hebben we besloten subpaden te introduceren. Dit betekent dat het niet mogelijk zal zijn om deel te nemen aan Season Series die geschikt zijn voor verschillende carrièresubpaden, maar racen in Single Races, Custom Series of Rookie Series is wel mogelijk. Zo zullen alle CIRCUIT-coureurs deelnemen aan de Formula 4 Rookie Series.

Afgezien hiervan, aangezien veel managers misbruik hebben gemaakt van de bestaande leegte, is een verandering van carrièrepad slechts één keer per coureurscarrière mogelijk, en is subpad slechts één keer per 3 seizoenen mogelijk. Dit is de divisie die we hebben gemaakt:

PAD - CIRCUIT
* SUBPATH - OPEN WIEL (Formule) VAN SEIZOEN 52
* SUBPATH - TOERWAGENS (TCR, GT...) VAN SEIZOEN 52
* SUBPATH - STOCK CARS (NASC, NASC TRUCK...) VANAF SEIZOEN 52
PAD - MOTO
* SUBPATH - MOTOCIRCUIT VAN SEIZOEN 52
* SUBPAD - SPEEDWAY GP (toekomst)
* SUBPAD - ENDURO (toekomst)
PAD - RALLY
* SUBPATH - ETAPPEWEDSTRIJDEN VAN SEIZOEN 52
* ONDERPAD - RALLYCROSS

LEEFTIJDSBEPERKING OP DE NATIONALE F4-SERIE
Bekijk elke deelnemerslijst uit de nationale F4-serie. Je zult snel merken dat er maar heel weinig jonge coureurs in de 'top 5' en soms zelfs in de 'top 10' zitten, waardoor het voor nieuwe coureurs heel moeilijk wordt om kansen te krijgen op die series totdat ze een of twee seizoenen zijn opgeleid . Daarom hebben we sinds dag 1 van seizoen 52 besloten om een U21-leeftijdsbeperking in te voeren voor elke Formula 4 National Series, die zal worden toegepast voor opstellingen van seizoen 53. Als dit goed werkt (en als het nodig is), zouden leeftijdsbeperkingen ook worden toegepast voor F4 regionale series.

LEEFTIJDSBEPERKING OP DE ROOKIE-SERIE
Tegelijkertijd worden coureurs ouder dan 30 jaar uitgesloten van deelname aan de Rookie Series. Als de manager in geen enkele serie een plek voor de coureur vindt, zal hij in principe helemaal niet deelnemen aan een seizoensserie.

CARTKOMT TERUG VOOR VETERAANSE BESTUURDERS
Het oude en geliefde Championship Auto Racing Teams (CART) is terug en komt naar My Racing Career! Met al zijn eigenaardigheden wordt dit een seizoensreeks die alleen beschikbaar is voor ervaren coureurs. Ons idee is om het te maken voor 30-plussers, maar de minimumleeftijd kan worden gewijzigd voordat het wordt vrijgegeven. Het zal beschikbaar zijn voor alle loopbaantrajecten, zonder beperkingen.

Door gebruik te maken van deze situatie waarin we een momenteel niet-bestaande serie in het echte leven implementeren (helaas), zullen we JOU toestaan om deel te nemen aan de uitwerking van de kalender. Het plan is om de hele 'batterij' van CART-tracks die ooit tussen 1979 en 2003 zijn gebruikt, te nemen en daaruit tussen 14 en 16 te kiezen. We denken dat dit een leuk idee is om de gemeenschap erbij te betrekken, en als het goed werkt, zouden we het uitbreiden naar andere series, zoals de Nationale en Regionale F4-series.

LEEFTIJDSBEPERKINGEN VOOR AANGEPASTE SERIE
Op dit moment, wanneer je coureur midden in het seizoen 22 of 26 wordt, worden respectievelijk de U21- en U25-custom series automatisch geblokkeerd. Deze aanpassing zal dezelfde regel toepassen die wordt gebruikt in Nations Cup-races (als de coureur 21 is op dag 1 van het seizoen, kan hij het hele seizoen in U21 custom series racen).

GEPENSIONEERDE BESTUURDERSRECORDS VOOR SL-GEBRUIKERS
Tot nu toe konden baanrecords en trofeeën van gepensioneerde coureurs niet worden gezien, of de gebruiker de manager van de gepensioneerde coureur was of gewoon een andere gebruiker met Superlicense. Dit was een functie die is ontworpen voor de nieuwe gebruikersinterface, hoewel deze ook voor het huidige ontwerp zal worden ontwikkeld.

RALLY-VERBETERINGEN
Zoals je je misschien herinnert, hebben we in het seizoen 50 nieuwsartikel een herziening aangekondigd van de rallyraces spelmodus. Vanwege de vergevorderde fase van de nieuwe gebruikersinterface en de komst van nieuwe functies, hebben we besloten de implementatie van dergelijke wijzigingen uit te stellen totdat deze nieuwe gebruikersinterface uitkomt. Alles is al ontworpen en gepland, maar de ontwikkeling ervan zal veel meer tijd kosten, de reden waarom we denken dat dit de beste beslissing is.

KLEINERE WIJZIGINGEN
Last but not least hebben we een paar wijzigingen aangebracht om ze in sommige gevallen aan te passen aan het echte leven en om de game-ervaring in andere gevallen te verbeteren:
- Indy Series-puntensysteem = alle races scoren nu hetzelfde, zonder dubbele punten in Indy500. Dit wordt van kracht vóór de einddatum van aanvragen voor die series.
- Nations Cup zal vier verschillende klassementen bevatten (volledig klassement met alle coureurs, en dan senioren, sub25 en sub21 afzonderlijke klassementen met 1e, 2e, 3e, enzovoort).
- Bij het maken van nieuwe privéseries kun je nu het geselecteerde puntensysteem op 'inverted grid'-races verminderen, wijzigen of behouden, net zoals dat wordt gedaan in Formule 2- of Formule 3-races .

------

En dit is alles voor vandaag. We hopen dat je deze nieuwe functies leuk vindt en we zijn erg enthousiast om je veel vaker dan voorheen zoveel nieuwe dingen te brengen. Zou je iets willen veranderen of toevoegen? U kunt ons uw mening en gedachten geven in het opmerkingengedeelte.

DEADLINES VAN DE SEIZOENSERIE

Dag 72
- F1

Dag 73
- Indie
- NASC Gold-beker
- DTWS
- Wereld TCS
- TCS Europa
- Formule E
- Formule 2 Wereld
- Moto 1

Dag 74
- Indy junior
- V8 Supercars
- Wereld GT
- 911 Supercup
- Schitterende formule
- Motor 2
- World Rally-serie

Dag 75
- F3 Wereld
- Moto 3
-Moto E
- NASC zilveren beker
- Wereldrallyreeks 2
- Superbike Wereld

Dag 76
- F3 Continentals
- F3 Midden-Europees
- F4 Regionale wedstrijden
- TCS Regionals
- Moto 3 junior
- Wereld Rally Serie 3
- World Rally Series Junior
- Superbike Brits & VS
- Continentale rally

Dag 77
- Alle resterende series die nog niet zijn genoemd

Als je je voor seizoen 52 niet hebt aangemeld voor een van de bovenstaande punten, wordt je coureur automatisch opgenomen in de Rookie Series van hun gekozen pad.

==========

Als je het spel wilt helpen en een aantal voordelen hebt, zoals gratis gebruik van een superlicentie en muntbeloningen voor een goed stuk werk, hebben we er een paar vacatures in het MRC-team:
- Vertalers voor Sloveens, Mandarijn Chinees, Wit-Russisch, Roemeens, Indonesisch, Hindi en Grieks.
- Gemeenschapshulp voor de Russische gemeenschap.
- Twee socialmedia-managers voor Twitter, één voor Facebook, één voor Instagram en één voor Reddit.

Voor de vacatures voor vertalers en communityhelpers kunt u contact opnemen met de MRC-teamleider, beltmann.
Stuur voor de sociale netwerkfuncties een privébericht naar nicorz, leider van Social Media en Promotie.
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文
Add comment!

MyRacingCareer News

Nederlands 14.04.2024 16:10:29
Nederlands 01.04.2024 12:28:13
Nederlands 01.03.2024 13:17:53
Nederlands 02.02.2024 11:07:47
Nederlands 30.01.2024 15:57:03
Nederlands 01.01.2024 13:16:07
Nederlands 24.12.2023 16:33:00
Nederlands 01.12.2023 11:55:21
Nederlands 13.11.2023 16:15:00
Nederlands 11.11.2023 14:00:00
Nederlands 02.11.2023 10:29:36
Nederlands 01.10.2023 19:54:23
Nederlands 04.09.2023 22:39:33
Nederlands 28.08.2023 13:55:42
Nederlands 01.08.2023 11:04:58
Nederlands 30.06.2023 20:12:21
Nederlands 08.06.2023 20:00:04
Nederlands 01.06.2023 11:52:57
Nederlands 01.05.2023 17:23:19
Nederlands 30.03.2023 23:34:52
Nederlands 24.03.2023 21:26:46
Nederlands 01.03.2023 23:47:40
Nederlands 01.02.2023 00:03:01
Nederlands 16.01.2023 16:48:35
Nederlands 03.01.2023 11:22:30
Nederlands 30.12.2022 11:30:14
Nederlands 01.12.2022 10:14:14
Nederlands 01.11.2022 11:13:37
Nederlands 23.10.2022 19:54:44
Nederlands 01.10.2022 23:30:31
Nederlands 02.09.2022 12:44:46
Nederlands 23.08.2022 18:38:06
Nederlands 08.08.2022 11:12:19
Nederlands 02.08.2022 12:15:01
Nederlands 01.07.2022 11:35:31
Nederlands 01.06.2022 14:11:11
Nederlands 22.05.2022 17:18:56
Nederlands 02.05.2022 12:58:23
Nederlands 26.04.2022 12:43:16
Nederlands 01.04.2022 10:58:52
Older articles

Interview met N. De Pauw na eerste podium

Nederlands 06.01.2024 - De Pauw: "Ik ben heel tevreden om eindelijk mijn eerste podium te halen, samen met het team hebben we voor een goede setup kunnen zorgen die ons echt vruchtbare tijd heeft opgebracht". &... is echt wel een symbolisch podium gezien ik hier al het hele seizoen naartoe werk en om dan daar toch te staan doet wel deugd. Het maakt mij ook nog hongeriger om daar opnieuw te staan en terug mee te vechten!", vertelde hij nog. Verder zij hij dat het belangrijk is om de 5de plaats in het kam... Show full release

Oranje Boven in de NASC Silver Cup Series

Nederlands 09.11.2023 - Na een lang en spannend 53e seizoen in de NASC Silver Cup Series is de winst gegaan naar Tijs Verwest, op slechts 2 punten afstand gevolgd door Bartje Beemer III. Nederland is daarmee door beide coureurs weer goed op de kaart gezet! De eindzege van Verwest was enigszins verrassend door zijn mindere kwalificatie, maar in de race kwam zijn traditionele snelheid weer boven drijven. Geholpen door een uitstekende bandenstrategie van teammanager Robbiemanta was een 3e plaats in de race en daarmee de ... Show full release

BELNED Tussenrapport

Nederlands 12.10.2023 - De Belned is momenteel 5 races onderweg en dus op een kwart van het totaal. Wanneer je naar de tussenstand kijkt valt er een ding gelijk op; Niet de verwachte Thibau Boutsen maar Raymond van de Pol staat bovenaan. Terwijl Boutsen pas op p3 terug te vinden is. Wat is hier gebeurt? Ze hebben allebei twee overwinningen dus daar kan het niet aan liggen. Maar twee uitvalbeurten van Boutsen hebben hem voorlopig op een grote achterstand gebracht. Maar ook op snelheid kan van de Pol er eventueel voor bl... Show full release

BELNED Seizoen 23

Nederlands 28.09.2023 - Het was even lastig om tijd te vinden maar seizoen 23 van de BELNED is weer aangemaakt. aanmelden kan hier: https://www.myracing... belangrijke punten zijn ongewijzigd: gratis deelname voor alle Nederlanders en Belgen. 10 circuits en 20 races. hiervoor is weer gekozen voor de laatste 10 circuits die zijn toegevoegd aan het spel. Hierdoor is er geen voordeel voor coureurs met circuit kennis. Anders dit jaar is het punten systeem. race 1 gaat over 90 kilometer en wordt dus beoordeeld als een sp... Show full release

F1 team

Nederlands 07.09.2023 - Op dit moment is het team niet zo best en dat was ook de verwachting.. Dit is een lange termijn project en we geven zo min mogelijk geld uit, voor nu..En de werknemers moeten nog beter worden..Als de nieuwe motor regels in gaan, S59, hebben we als het goed is een betere wagen klaar.. Dus het is nu frustrerend irritant laatste rijden, maar betere tijden komen er aan.. Dus ik vraag om jullie geduld, het komt goed.. Komt ook nog de vraag of jullie jonge ontwerpers in jullie team zouden willen... Show full release

Dank aan Pollie

Nederlands 19.08.2023 - Na bijna 10 jaar toch maar eens mijn allereerste persbericht schrijven. Niet dat ik veel te melden heb, maar ik wil via deze weg Pollie bedanken voor het feit dat hij keer op keer de Nederlanders enthousiaster en actiever wil maken in het spel, op het forum en zeker ook in de gratis! BelNed raceseries. Hoe meer mensen zichtbaar meedoen, hoe leuker het wordt voor iedereen! Show full release

Belgische ploeg op zoek naar vers bloed

Nederlands 12.06.2023 - Hallo iedereen Net als in het echte leven, hebben we bij de Belgen in MRC momenteel te maken met een veroudering van de populatie. Dit zorgt ervoor dat er volgend seizoen in de Nation's Cup onvoldoende jonge coureurs zijn die geselecteerd kunnen worden in de U21. Op dit moment zouden enkel Jef Vandervelden, van de relatief nieuwe gebruiker Xarhtna, en Wim Debast, een coureur van mijn zoon, in aanmerking komen. Die laatste is evenwel minder actief op MRC. Weet dus dat wanneer jullie ... Show full release

Ontwerpers

Nederlands 12.05.2023 - Goedendag, Hier een oproep aan de aandeelhouders en eventuele fans van het F1 team. We zijn op zoek naar 8 nieuwe ontwerpers voor het team. Hierbij dus de vraag, als jullie daar de financiele middelen en zin voor hebben, of jullie daar mee zouden willen helpen, door 1 of meer talenten aan te nemen en die bij jullie te houden tot ze overgeplaatst worden naar het team. Dat betekent dat ze ongeveer 2-3 seizoenen bij jullie blijven. Het team zou er heel erg mee geholpen zijn. Voor meer info o... Show full release

Boutsen naar F1

Nederlands 28.03.2023 - Vanaf volgend seizoen gaat er weer een Belg ons vertegenwoordigen in de formule 1. Het is Thibau Boutsen, hij gaat zich vergelijken met de toppers in de formule 1. Eerder reden Hugo Vercammen en Jerko Vandenbergh mee zij slaagden er niet in om een punt te pakken, misschien lukt dat Boutsen wel. Toen ik Boutsen naar zijn ambities vroeg, zei hij het volgende:” Ik wil Pegaso bedanken voor de kans die ze me geven en wil dit seizoen vooral veel leren. Als ik eens een puntje kan scoren is dat mooi mee... Show full release

Voor Pollie!

Nederlands 05.02.2023 - Ook dit is geen normaal persbericht. Als ik een persbericht schrijf is het eigenlijk altijd omdat ik iets te vertellen heb. Maar dat is deze keer eigenlijk niet het geval. Elke veertien dagen zijn er namelijk coins te verdienen voor het beste persbericht per taal. De enige echte voorwaarde is dat er twee of meer gebruikers een stuk geschreven hebben in deze taal. Winnaars van de ronde er voor maken minder kans. Aangezien Pollie de vorige ronde gewonnen heeft is dit bericht vooral zodat ik nu kan... Show full release
RUNTIME 0.012s - DB 0.002s - PHP 0.010s