We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Details OK
REGISTER AND PLAY FOR FREE!

Ändringar inför Säsong 52 och några viktiga nyheter

Official MyRacingCareer.com Magazine
Language:

Ändringar inför Säsong 52 och några viktiga nyheter

Svenska 08.06.2023 20:00:04
Som några av er begärde, innan de redan är implementerade, här är alla förändringar och nyheter vi kan dela med er för säsong 52 och även för framtiden! ;)
Hej allihopa!

Som vi har gjort på sistone, här är din säsongsbetonade My Racing Career-artikel med allt som kommer inom en snar (och omedelbar) framtid. Vi har jobbat väldigt hårt under första tiden i år, vilket innebär att vi har mycket att berätta för dig. Låt oss börja!

UPPDATERING AV DET NYA ANVÄNDARGRÄNSSNITTET
Som ni kanske vet från nyhetsartikeln för säsong 51, har vi arbetat under de senaste 6 månader på en ny design för spelets användargränssnitt. Vi kan berätta att cirka 60 % av jobbet redan är gjort, vilket i princip är de viktigaste sidorna och vårt senaste tillskott, en intressant uppdatering av race sändningen. Vi har börjat med skärmen kvalificering, som här nedan visas som en skärmdump.Som ni kan se känns den här mycket mer modern, med HD-grafik och, om du tittar längst ned, tre knappar för att justera hastigheten där du vill titta på sändningen, vilket var en mycket efterfrågad funktion under lång tid. Bortsett från detta kan du nu se intervaller från varje sektor i det övre högra hörnet. Grundversionen kommer att ha F1-grafik eller liknande, men allt eftersom tiden går är tanken att ha liknande grafik som den riktiga för varje säsongsserie. Men det är uppenbarligen väldigt specifika och små detaljer, så de kommer att fixas till i framtiden. Detta nya sändningssystem är redan ett viktigt steg eftersom det kommer att göra det möjligt för oss att göra ändringar oftare än med det nuvarande.

Hur som helst, Att ha detta betyder i alla fall inte att allt är klart. Innan betatestfasen börjar måste nästa saker utvecklas, i ordning efter komplexitet (och prioritet):
- Racesändning
– Rallysändning
- "Serien"-sidor
- "Racingklubbar"-sidor
- Offentlig sida 'Formel 1' (F1-laghantering kommer att vara tillgänglig från den gamla spelversionen i början)
- Livery/Design Butiken
- Superlicensinfo + betalningar.

Bortsett från detta är vissa funktioner inte så viktiga, så de kommer bara att vara tillgängliga i den gamla spelversionen i början och kommer att läggas till i det nya GUI senare.

I den förra artikeln berättade vi att beta-testprogrammet förmodligen skulle börja mellan säsong 51 och 52. Som ni har sett har det inte har börjat än :) men tanken är att starta det någon gång i kvartal 3 2023, medan den fullständiga releasen av den nya versionen av spelet skulle ske under Q4 2023. Det är bara en fråga om att MRC-teamet gör sina sista ansträngningar och om att ni användare väntar lite till!

ÄNDRINGAR AV KARRIÄRVÄGEN
Det har pågått en hel del diskussioner om karriärvägar, en del försvarar att de ska respekteras som de utformades, medan andra föredrar att låta dem existera men inte "lyda" dem alls. Det är därför vi har beslutat att introducera sidovägar. Detta innebär att det inte kommer att vara möjligt att delta i säsongsserier som lämpar sig för olika karriärsidovägar, men att tävla i Single Races, Custom Series eller Rookie Series kommer att vara möjligt. Till exempel kommer alla Banracing-förare att delta i Formel 4 Rookie Serien.

Bortsett från detta, eftersom många spelare har missbrukat det befintliga tomrummet, kommer byte av karriärväg endast vara möjlig en gång per förares karriär, och karriärsidoväg endast en gång per 3 säsong. Det här är divisionerna vi har skapat:

VÄG - BANRACING
* SIDOVÄG - FORMELBILAR (Formel) FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - TOURINGBILAR (TCR, GT...) FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - STOCKCAR (NASC, NASC TRUCK...) FRÅN SÄSONG 52

VÄG - MC
* SIDOVÄG - ROADRACING FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - SPEEDWAY GP (i framtiden)
* SIDOVÄG - ENDURO (i framtiden)

VÄG - RALLY
* SIDOVÄG - STRÄCK TÄVLINGAR FRÅN SÄSONG 52
* SIDOVÄG - RALLYCROSS

ÅLDERSBEGRÄNSNINGAR PÅ NATIONELLA F4 SERIER
Ta en titt på varje anmälningslista för de nationella F4-serierna. Du kommer snabbt att se att det finns väldigt få unga förare i "topp 5" och ibland ens "topp 10", vilket gör det mycket svårt för nya förare att ha chanser i dessa serier tills de har tränats i en eller två säsonger . Det är därför, sedan dag 1 av säsong 52, vi har beslutat att införa en U21-åldersbegränsning på alla Formula 4 Nationella Serier, som kommer att tillämpas för uppställningar för säsong 53. Om detta fungerar bra (och om det behövs) kan åldersbegränsningar tillämpas även för F4 regionala serier.

ÅLDERSBEGRÄNSNING PÅ ROOKIE SERIEN
Samtidigt kommer förare över 30 år att stoppas från att delta i Rookie Serien. Om managern inte hittar en plats för föraren i någon serie kommer han i princip inte att delta i någon säsongsserie alls.

CART ÅTERKOMMER FÖR VETERAN FÖRARE
De gamla och älskade Championship Auto Racing Teams (CART) är tillbaka och kommer till My Racing Career! Med alla dess egenheter kommer detta att vara en säsongsserie endast tillgänglig för veteranförare. Vår idé är att göra det för förare över 30 år, men minimiåldern kan ändras innan den släpps. Den kommer att vara tillgänglig för alla karriärvägar, utan begränsningar.

Genom att dra fördel av den här situationen där vi implementerar en för närvarande obefintlig serie i verkligheten (tyvärr), tillåter vi DIG att delta i utarbetandet av dess kalender. Planen är att ta hela "uppsamlingen" av CART-banor som någonsin använts från 1979 till 2003 och välja emellan 14 till 16 banor därifrån. Vi tycker att det här är en bra idé för att göra MRC samfundet delaktigt, och om det fungerar bra, skulle vi utöka det till andra serier, som nationella och regionala F4-serier.

ÅLDERSBEGRÄNSNING PÅ SPECIAL SERIER
Just nu, när din förare fyller 22 eller 26 i mitten av säsongen, blockeras U21 respektive U25 anpassade serier automatiskt. Denna modifiering kommer att tillämpa samma regel som används i Nations Cup-tävlingar (om föraren är 21 år på dag 1 av säsongen kommer han att kunna tävla på U21 anpassade serier för hela säsongen).

PENSIONERADE FÖRARES STATISTIK OCH REKORD FÖR SL(Superlicens) ANVÄNDARE
Hittills har banrekord och troféer från pensionerade förare inte kunnat ses, oavsett om användaren var manager för den pensionerade föraren eller helt enkelt var en annan användare med Superlicens. Detta var en funktion designad för det nya användargränssnittet, även om den kommer att utvecklas för den nuvarande designen också.

RALLY FÖRBÄTTRINGAR
Som ni kanske minns tillkännagav vi i nyhetsartikeln för säsong 50 en revidering av rallyracingens spelfunktion. På grund av det avancerade skedet av det nya gränssnittet och även nya funktioner som kommer, har vi beslutat att skjuta upp implementeringen av sådana ändringar tills detta nya gränssnitt kommer ut. Allt är redan designat och planerat, men att utveckla det kommer att ta mycket mer tid, och är därför anledningen till att vi tycker att detta är det bästa beslutet.

MINDRE FÖRÄNDRINGAR
Sist men inte minst har vi gjort några ändringar för att anpassa dem till verkligheten i vissa fall och förbättra spelupplevelsen i andra:
- Indy Seriens poängsystem = alla lopp kommer att få samma poäng nu, inga dubbla poäng i Indy500 längre. Detta kommer att träda i kraft innan slutdatumet för ansökningar till dessa serier.
- Nations Cup kommer att innehålla fyra olika ställningar (fullständig klassificering med alla förare, och sedan senior, U25 och U21 separata ställningar med 1:a, 2:a, 3:a, och så vidare).
- I skapandet av nya privata serier kommer du nu att kunna minska, ändra eller behålla det valda poängsystemet på "inverterade rutnät"-lopp, precis som det görs i Formel 2- eller Formel 3-lopp .------

Och detta är allt för idag. Vi hoppas att du gillar dessa nya funktioner och vi är mycket glada över att ge dig så många nya saker mycket oftare än tidigare. Skulle du vilja ändra eller lägga till något? Du kan ge oss dina åsikter och tankar i kommentarsfältet.

SÄSONGSERIERS DEADLINES

Dag 72
- F1

Dag 73
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

Dag 74
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

Dag 75
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

Dag 76
- F3 Continentals
- F3 Central European
- F4 Regionals
- TCS Regionals
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Continentals

Dag 77
- Alla andra serier som inte näms ovan.

Om du inte har ansökt till någon av ovanstående för säsong 52, kommer din förare automatiskt att läggas in i Rookie-serien för sin valda väg.

==========

Om du vill hjälpa till i spelet och ha några fördelar som gratis användning av Super Licens samt myntbelöningar för ett väl utfört jobb, har vi några lediga tjänster i MRC-teamet:
- Översättare för slovenska, mandarinkinesiska, vitryska, rumänska, indonesiska, hindi och grekiska.
- Samhällshjälpare för det ryska samhället.
– Två sociala media-ansvariga för Twitter, en för Facebook, en för Instagram och en för Reddit.

För lediga tjänster för översättare och samhällshjälpare kan du kontakta MRC Team Leader, beltmann.
För de sociala nätverkspositionerna, skicka ett privat meddelande till nicorz, ledare för Social Media och marknadsföring.

Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文
Add comment!

MyRacingCareer News

English 14.04.2024 16:10:29
English 01.04.2024 12:28:13
English 01.03.2024 13:17:53
English 02.02.2024 11:07:47
English 30.01.2024 15:57:03
English 01.01.2024 13:16:07
English 24.12.2023 16:33:00
English 01.12.2023 11:55:21
Svenska 13.11.2023 16:15:00
Svenska 11.11.2023 14:00:00
English 02.11.2023 10:29:36
English 01.10.2023 19:54:23
English 04.09.2023 22:39:33
English 28.08.2023 13:55:42
English 01.08.2023 11:04:58
Svenska 30.06.2023 20:12:21
Svenska 08.06.2023 20:00:04
English 01.06.2023 11:52:57
English 01.05.2023 17:23:19
English 30.03.2023 23:34:52
Svenska 24.03.2023 21:26:46
English 01.03.2023 23:47:40
English 01.02.2023 00:03:01
Svenska 16.01.2023 16:48:35
Svenska 03.01.2023 11:22:30
English 30.12.2022 11:30:14
English 01.12.2022 10:14:14
Svenska 01.11.2022 11:13:37
Svenska 23.10.2022 19:54:44
Svenska 01.10.2022 23:30:31
Svenska 02.09.2022 12:44:46
Svenska 23.08.2022 18:38:06
Svenska 08.08.2022 11:12:19
Svenska 02.08.2022 12:15:01
Svenska 01.07.2022 11:35:31
Svenska 01.06.2022 14:11:11
Svenska 22.05.2022 17:18:56
Svenska 02.05.2022 12:58:23
Svenska 26.04.2022 12:43:16
Svenska 01.04.2022 10:58:52
Older articles

Kenny´s Årliga update och framtidsplaner #2

Svenska 02.10.2017 - Andra säsongen är till ända, Vi valde Svenska F3 serien för Kenny Han slutade på hedrande 3:e plats endast 1 ynka poäng ifrån 2:a platsen,Kenny gick in i serien rankad #11. Men det blir en bra lärdom i att alltid ha 100% koll och att aldrig ge sig innan den feta damen sjungit klart. Kenny var den föraren som tog näst mest segrar(3).Dominanten Richard Verschoor (2 år äldre)tog 14 racevinster. Dagen efter seriens slut summerar vi och jämför med förra säsongen Kenny är nu Rankad 5:e bäst av alla U1... Show full release

MotoFoto Presents: Kenny Wirdheim!

Svenska 09.05.2017 - Idag börjar en ny era för MotoFoto Racing. Då jag slutar som förare och tar vid som race director för teamet går vi ifrån ett 1 mans team till ett team med mål att pusha svenska löften till internationell karriär sade H.Ferm. Först ut är Kenny Wirdheim adopterad son till partnerskapet Björn Wirdheim och Kenny Bräck. 2 stolta fädrer som ser sin son för första gången i en formellbil, Det skall bli kul att se vad Lill-Kenny kan göra i en konkurrenskraftig Formel 3 bil sade Björn Wirdheim, hitills... Show full release

Ny framtid för MotoFoto Racing

Svenska 22.04.2017 - En ny era inom Svensk racing startar nästa säsong när MotoFoto Racing med sitt nya Project "Road to F1" startar. Håkan Ferm från MotoFoto berättar mera: Jag själv är väl inte världens bästa racingförare men är det något jag kan så är det racecraft och business relations. så från nästa säsong hoppar jag av som förare och blir race director för MotoFoto Racing där vi har som mål att ta en Svensk förare någon gång i rimlig framtid till F1. Vi börjar med ett nytt men väldigt intressan... Show full release

Rebecca Fogelclou lägger hjälmen på hyllan

Svenska 12.09.2016 - http://www.lotuscars... Igår, söndagen den 11 sep 2016, på Yas Marina-banan (F1-race), genomförda svenska Rebecca Fogelclou (27 år) sitt sista race som professionell racingförare. Hon kommer nu att kliva av racingcirkusen för att ägna mer tid åt familjen. Rebecca har haft en framgångsrik karriär med 358 segrar på 2376 lopp, 905 podiumplatser. Under sina tio säsonger vann hon en serie, Scandinavian Series och kom på pallen 5 gånger. Dessutom noterade hon 9 segrar i specialserier och privata s... Show full release

Svensk Pokal i F3 Tjeckien

Svenska 10.04.2016 - H.Ferm lyckade bärga hem bronsstatyetten i Tjeckiska F3 Mästerskapet. Ett steg upp i karriären för Håkan Som äntrade serien endast som 12:e rankade men avslutade serien som 3:a, detta bland annat genom 3st vinster och solidt poängtagande i övriga lopp.För nästkommande 2 säsonger har Håkan planen helt klar, Det blir upp till F3 Tjeckoslovakiska serien nästkommande säsong och efter det är planen Asiatiska F3 mästerskapet. Håkan hoppas även få göra lite inhopp i Nationscupen nästkommande säsonger ... Show full release

New F3 Scandinavian Series

Svenska 31.05.2015 - http://cms.autosport... am proud to announce that new tracks have been added to the Formula 3 Scandinavian Series for the next season. This is the result of a fruitful cooperation between the NMA Presidents of Sweden, Denmark, Finland and user NOMI5 from Norway. Starting next season all events will be on tracks in Scandinavia and Finland only. After the two starting events in Finland and Sweden the series goes into double meetings in Norway, Denmark, Sweden and Finland. Some tracks are n... Show full release

Bubbel smakar gott :)

Svenska 19.11.2012 - Efter mycket hårt arbete så kom till slut den första vinsten på Hungaroring. Efter att ha börjar i ruta 5 så gick jag snabbt upp och med ett smart depåstopp gick jag snabbt upp i topp. Grattis. Show full release

Porsche Racing: Superlicence for free

English 10.04.2024 - Many seasons ago we have decided to start rewarding our supporters that help us with their activity/voting point donations, and we will continue to reward our supporters in the future too. In fact, we have increased few seasons ago. By regularly voting and logging in daily our supporters can earn enough points to get enough points to buy themselves a superlicence for the entire season. If you don’t know how to vote, you can check the video tutorial we’ve made: - https://www.youtube.... th... Show full release

Bad crash in Marina bay singapore: Anderson left with career impacting injuries.

English 04.03.2024 - After a major crash in marina B\bay in an f4 race, that saw Cal Anderson skid upside down on his roof into the wall and have the roll hoop cave in on his, with debris flyin everywhere, one piece hit his right eye. Anderson has been reported to sustain a broken wrist and blindness in his right eye along with internal bleeding, and a hemorrhage to his brain (least of the concerns right now). They say Anderson went into a coma. Anderson has yet to wake up but is very likely to survive. The race was... Show full release

Porsche Racing: Coins for Voting Points

English 23.02.2024 - Another year has come and gone, and now it’s time to reward our fans for their support. Here is the list of all voting points donations we received for season 54: ArtisMAKANS ...... coins) darklestat .... coins) JMC123 ........ coins) LionKing13 .... coins) UrošJelenko... 3.845 * - Porsche Racing shareholder We will continue to reward coins for your donations for season 54 too: - all donors of 1500+ voting points will receive 120 coins; - all donors of 1250 to 1499 voting point... Show full release
RUNTIME 0.006s - DB 0.001s - PHP 0.005s