We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Details OK
REGISTER AND PLAY FOR FREE!

Canvis per la Temporada 52 i Algunes Notícies Importants

Official MyRacingCareer.com Magazine
Language:

Canvis per la Temporada 52 i Algunes Notícies Importants

Català 08.06.2023 20:00:04
Com alguns heu demanat, abans que ja estiguin implementats, aquí teniu tots els canvis i notícies que podem compartir amb vosaltres per a la temporada 52 i també per al futur! ;)
Hola a tothom!

Com hem estat fent darrerament, aquí teniu el vostre article de MRC de final de temporada amb tot el que vindrà en un futur proper (i immediat). Hem estat treballant molt dur el primer semestre d'enguany, la qual cosa vol dir que tenim moltes coses per explicar-vos. Comencem!

ACTUALITZACIONS A LA NOVA INTERFÍCIE D'USUARI
Com ja sabeu de l'article de notícies de la temporada 51, hem estat treballant durant els últims 6 mesos en un nou disseny per a la interfície d'usuari del joc. Us podem dir que al voltant del 60% de la feina ja està feta, que són bàsicament les pantalles més importants i la nostra nova incorporació, una interessant actualització de la pàgina de retransmissió de cursa. Hem començat amb la pantalla de qualificació, que us puc mostrar breument amb una captura de pantalla.Com podeu veure, aquest sembla molt més modern, amb gràfics HD i, si mireu la part inferior, tres botons per ajustar la velocitat en què voleu veure la sessió, que va ser una funció molt sol·licitada durant molt de temps. A part d'això, ara podeu veure els intervals de cada sector a l'extrem superior dret. La versió bàsica tindrà els gràfics F1 o similars, tot i que a mesura que passi el temps, la idea és tenir gràfics semblants als reals per a cada Sèrie de Temporada. Però, òbviament, són detalls molt específics i petits, de manera que es poliran en el futur. Aquest nou sistema de difusió ja és un pas important ja que ens permetrà fer canvis amb més freqüència que amb l'actual.

En qualsevol cas, tenir això no vol dir que tot estigui preparat. Abans de l'inici de la fase de proves beta, s'han de desenvolupar les següents coses, per ordre de complexitat (i prioritat):
- Retransmissió de curses
- Transmissió del ral·li
- Pantalles 'Sèries'
- Pàgines 'Clubs de carreres'
- Pàgina pública "Fórmula 1" (la gestió de l'equip de F1 estarà disponible a partir de la versió antiga del joc al principi)
- Botiga de decoracions
- Informació de la super llicència + pagaments

A part d'això, algunes funcions no són tan importants, de manera que només estaran disponibles a la versió antiga del joc al principi i s'afegiran a la nova GUI més endavant.

A l'últim article us vam dir que el programa de proves beta probablement començaria entre les temporades 51 i 52. Es pot dir que encara no ha començat :) però la idea és començar-lo en algun punt en el T3 2023, mentre que el llançament complet de la nova versió del joc es produiria el Q4 2023. Només és qüestió que l'equip MRC faci els seus últims esforços i que els usuaris espereu una mica més!

CANVIS EN EL CAMÍ DE CARRERA
Hi ha hagut molta discussió sobre els camins de carrera, alguns defensant que s'han de respectar tal com van ser dissenyats, mentre que altres prefereixen deixar-los existir però no "obeir-los" en absolut. És per això que hem decidit introduir subcamins. Això vol dir que no serà possible participar en sèries de temporada adequades per a diferents subitineraris professionals, però sí que es podran competir en curses individuals, sèries personalitzades o sèries de principiants. Per exemple, tots els pilots de CIRCUIT participaran a la Formula 4 Rookie Series.

A part d'això, com que molts mànagers han estat abusant del buit existent, el canvi de carrera només serà possible una vegada per carrera de conductor, i el subitinerari només serà possible una vegada per 3 temporades. Aquesta és la divisió que hem creat:

CAMÍ - CIRCUIT
* SUBCAMÍ - FÓRMULA (fórmula) DES LA TEMPORADA 52
* SUBCAMÍ - COTXES DE TURISME (TCR, GT...) DES LA TEMPORADA 52
* SUBCAMÍ - STOCK CARS (NASC, NASC TRUCK...) DES LA TEMPORADA 52
CAMÍ - MOTO
* SUBCAMÍ - CIRCUIT DE MOTO DES LA TEMPORADA 52
* SUBPATH - SPEEDWAY GP (futur)
* SUBCAMÍ - ENDURO (futur)
CAMÍ - RAL·LI
* SUBCAMÍ - CURSES PER ETAPES A PARTIR DE LA TEMPORADA 52
* SUBCAMÍ - RALLYCROSS

RESTRICIÓ D'EDAT A LA SÈRIE F4 NACIONAL
Fes una ullada a totes les llistes d'inscrits de la sèrie nacional F4. Ràpidament notareu que hi ha molt pocs pilots joves al 'top 5' i fins i tot de vegades al 'top 10', cosa que dificulta molt que els nous pilots tinguin oportunitats en aquestes sèries fins que s'hagin entrenat durant una o dues temporades. . És per això que, des del dia 1 de la temporada 52, hem decidit implementar una restricció d'edat sub-21 a totes les Sèries Nacionals de Fórmula 4, que s'aplicarà a les alineacions de la temporada 53. Si això funciona bé (i si és necessari), també s'aplicarien restriccions d'edat per a les sèries regionals F4.

RESTRICCIÓ D'EDAT A LA SÈRIE ROOKIE
Al mateix temps, els conductors majors de 30 anys es veuran inhabilitats per participar a la sèrie Rookie. Si l'entrenador no troba un lloc per al pilot en cap sèrie, bàsicament no participarà en cap sèrie de temporada.

TORNA LA CART PER A CONDUCTORS VETERANS
Els vells i estimats Championship Auto Racing Teams (CART) han tornat i arriben a MRC! Amb totes les seves peculiaritats, aquesta serà una Sèrie de Temporada només disponible per a pilots veterans. La nostra idea és fer-ho per a conductors de més de 30 anys, però l'edat mínima es podria modificar abans de publicar-se. Estarà disponible per a totes les trajectòries professionals, sense restriccions.

Aprofitant aquesta situació en què implementem una sèrie actualment inexistent a la vida real (per desgràcia), permetrem que TU participis en l'elaboració del seu calendari. El pla és agafar tota la "bateria" de pistes CART utilitzades des del 1979 fins al 2003 i triar-ne entre 14 i 16. Creiem que és una bona idea per implicar la comunitat i, si funciona bé, l'estendríem a altres sèries, com les sèries F4 nacionals i regionals.

RESTRICCIONS D'EDAT PER A SÈRIES PERSONALITZADES
Ara mateix, quan el vostre conductor compleix 22 o 26 anys a mitja temporada, les sèries personalitzades U21 i U25, respectivament, es bloquegen automàticament. Aquesta modificació aplicarà la mateixa regla que s'utilitza a les curses de la Copa de Nacions (si el pilot té 21 anys el dia 1 de la temporada, podrà córrer en sèries personalitzades U21 durant tota la temporada).

REGISTRES DE PILOTS RETIRATS PER A USUARIS SL
Fins ara, no es podien veure els palmarès ni els trofeus dels pilots retirats, tant si l'usuari era el mànager del conductor retirat com si era simplement un altre usuari amb Superllicència. Aquesta és una característica dissenyada per a la nova interfície d'usuari, tot i que també es desenvoluparà per al disseny actual.

MILLORES DEL RAL·LI
Com recordareu, a l'notícies de la temporada 50 vam anunciar una revisió de les curses de ral·lis. A causa de l'etapa avançada de la nova interfície d'usuari i també de noves funcions, hem decidit endarrerir la implementació d'aquests canvis fins que surti aquesta nova interfície d'usuari. Ja està tot dissenyat i planificat, però desenvolupar-ho portarà molt més temps, per això creiem que aquesta és la millor decisió.

Canvis menors
Finalment, però no menys important, hem realitzat alguns canvis per adaptar-los a la vida real en alguns casos i millorar l'experiència de joc en d'altres:
- Sistema de punts de la sèrie Indy = totes les curses obtindran el mateixos punts ara, sense punts dobles a la Indy 500. Això entrarà en vigor abans de la data de finalització de les sol·licituds d'aquestes sèries.
- La Copa de Nacions contindrà quatre classificacions diferents (classificació completa amb tots els pilots, i després classificacions separades sènior, sub25 i sub21 amb 1r, 2n, 3r, etc.).
- En la creació de noves sèries privades, ara podreu reduir, canviar o mantenir el sistema de punts seleccionat a les curses de "graella invertida", tal com es fa a les curses de Fórmula 2 o Fórmula 3.

------

I això és tot per avui. Esperem que us agradin aquestes noves funcions i ens fa molta il·lusió oferir-vos tantes coses noves molt més sovint que abans. Canviaries o afegiries alguna cosa? Pots donar-nos la teva opinió i reflexions a la secció de comentaris.

DATES LÍMIT DE LES SÈRIES DE TEMPORADA

Dia 72
- F1

Dia 73
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

Dia 74
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

Dia 75
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

Dia 76
- F3 Continentals
- F3 Central European
- F4 Regionals
- TCS Regionals
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Continentals

Day 77
- Resta de campionats no mencionats

Si no heu sol·licitat cap dels anteriors campionats per a la temporada 52, el vostre pilot anirà automàticament a la sèrie Rookie de la ruta escollida.

==========

En cas que vulguis ajudar al joc i tenir alguns avantatges, com ara l'ús gratuït de la Super Llicència, així com recompenses amb monedes per una feina ben feta, tenim unes quantes vacants a l'equip MRC:
- Traductors per a les llengües eslovè, xinès mandarí, bielorús, romanès, indonesi, hindi i grec.
- Ajudant comunitari per a la comunitat russa.
- Dos gestors de xarxes socials per a Twitter, un per a Facebook, un per a Instagram i un per a Reddit.

Per a les vacants de traductor i d'ajudant de la comunitat, podeu contactar amb el cap de l'equip MRC, beltmann.
Per a les posicions a les xarxes socials, envieu un missatge privat a nicorz, líder de Social Mitjans de comunicació i promoció.
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文
Add comment!

MyRacingCareer News

Català 02.02.2024 11:07:47
Català 30.01.2024 15:57:03
Català 01.01.2024 13:16:07
Català 24.12.2023 16:33:00
Català 01.12.2023 11:55:21
Català 13.11.2023 16:15:00
Català 11.11.2023 14:00:00
Català 02.11.2023 10:29:36
Català 01.10.2023 19:54:23
Català 04.09.2023 22:39:33
Català 28.08.2023 13:55:42
Català 01.08.2023 11:04:58
Català 30.06.2023 20:12:21
Català 08.06.2023 20:00:04
Català 01.06.2023 11:52:57
Català 01.05.2023 17:23:19
Català 30.03.2023 23:34:52
Català 24.03.2023 21:26:46
Català 01.03.2023 23:47:40
Català 01.02.2023 00:03:01
Català 16.01.2023 16:48:35
Català 03.01.2023 11:22:30
Català 30.12.2022 11:30:14
Català 01.12.2022 10:14:14
Català 01.11.2022 11:13:37
Català 23.10.2022 19:54:44
Català 01.10.2022 23:30:31
Català 02.09.2022 12:44:46
Català 23.08.2022 18:38:06
Català 08.08.2022 11:12:19
Català 02.08.2022 12:15:01
Català 01.07.2022 11:35:31
Català 01.06.2022 14:11:11
Català 22.05.2022 17:18:56
Català 02.05.2022 12:58:23
Català 26.04.2022 12:43:16
Català 01.04.2022 10:58:52
Català 04.03.2022 10:34:38
Català 26.02.2022 20:15:10
Català 02.02.2022 22:27:55
Older articles

Desafiaments i nous reptes per a Esteban Jr

Català 23.01.2024 - En una recent entrevista, Daniel Esteban Jr. va expressar un entusiasme palpable en discutir el seu assoliment de superar les 1000 curses. Durant la conversa, va revelar que estava considerant un canvi cap a un altre tipus de competició i explorant activament totes les opcions disponibles. El pilot es va mostrar apassionat per la perspectiva de nous reptes i oportunitats, indicant que estava dedicant temps a estudiar detingudament cada possibilitat abans de prendre una decisió informada. Aque... Show full release

La tornada de Jan Bonmatí a la Nations

Català 12.01.2024 - Després d´una temporada allunyat d´aquesta competició, Jan Bonmatí va reconsiderar la seva postura i es va tornar a declarar seleccionable per a participar a la Nations. Jan ens avançava en aquell moment que es trobava molt feliç pel retorn i que tenia moltes ganes de re-debutar i fer-ho molt bé. La seva tornada no va poder començar de millor manera. Va aconseguir el triomf a la seva primera carrera a Gaj partint sisè i amb una estratègia a dues parades que va agafar tothom a contrapeu.... Show full release

Resum de meitat de temporada

Català 24.12.2023 - Com a mànager de Daniel Esteban, hem enfrontat un inici desafiador a la F3 Sud-americana. Tot i les dificultats inicials, confio plenament en la destresa i la determinació d'Esteve Jr per superar qualsevol obstacle en el seu camí cap a l'èxit. Explorant oportunitats en sèries menors, busquem enriquir la seva experiència i perfeccionar les seves habilitats per potenciar el seu rendiment a la F3 Sud-americana. Visualitzo amb entusiasme futurs podis que reflectiran no només la seva habilitat al ... Show full release

Primera victòria per a Víctor Carreras en el seu pas per la F3

Català 16.12.2023 - Aquest dijous a les 7 del matí es va disputar el gran premi de Winton on Carreras sortia desde la pole position per primer cop en tota la temporada, per davant del líder del mundial, l'Australià Bluey Zarsoff, a qui no ha pogut superar en cap carrera i s'ha endut el primer lloc en tots els Gran Premis menys un. No obstant, el pilot català va saber mantenir la calma i no cometre errors durant tota la cursa, guanyant amb un marge de 3 segons sobre el seu rival, i quedant-se a només 23 punts de... Show full release

Resum del 67è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Català 27.11.2023 - Álvaro Cobos va repetir títol al CEF. A la primera edició amb puntuació diferent per a la primera i segona curses, el pilot extremeny va guanyar de manera folgada traient gairebé 200 punts a la segona classificada, Elisabet Alemany, que al seu torn va suar per quedar davant de Teo Valcárcel. Els pilots de Massgarre, Manu Rangel Jr i Alberto Puig foren quart i cinquè.Foix Acosta va assegurar-se el sisè lloc per sis punts sobre América González, amb Jan Bonmatí, Pere Calders i Àlex Montserrat c... Show full release

Actuació de l'AENA a la Setmana 8 de la Copa de Nacions

Català 30.10.2023 - Com cada dilluns, toca revisar com li ha anat al combinat espanyol la setmana passada de competició. Comencem amb els sub21... Carlos Luque (Lippo Village) El pilot de Davilesku, debutant a la Copa, va tenir un Gran Premi molt complicat i força oblidable. Després de classificar 17è, va poder guanyar alguna posició en les primeres 20 voltes de la cursa curta, no obstant, va patir una punxada a la volta 36 que el va deixar fora de carrera. La segona tampoc no va ser gaire bona, encara que... Show full release

Resum del 65è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Català 13.10.2023 - Un excel·lent Teo Valcárcel va aconseguir a la temporada 52 el seu primer CEF. Velocitat i consistència van ser claus perquè Valcárcel derrotés a Elisabet Alemany i Álvaro Cobos per 28 i 99 punts respectivament. A... Puig fou quart lluny dels primers però només amb Foix Acosta a prop seu. América González i Marcial de Penouta van ser sisena i setè respectivament, mentre que Pere Calders, Isidre Llach i Jan Bonmatí van tancar el top 10, amb Calders sent vuitè per només un punt sobre els altres... Show full release

Resum del 17è Iberoamericà de Turismes

Català 03.08.2023 - Una edició molt competida de l'Iberoamericà de Turismes ha arribat a la seva fi avui, i per primera vegada, un pilot brasiler n'ha sigut el campió. Raphael Drummond ha guanyat menys curses que el subcampió, el portuguès Mauricio Cruz, però la seva major regularitat l'ha fet superar-lo en 10 punts. El brasiler Luiz Thomazini fou tercer, una mica aïllat dels de davant i darrere, amb el lusità Felipe Campolargo quedant quart just davant de la primera representant espanyola, Elisabet Alemany. La ... Show full release

Temporada 52 per a Jan Bonmatí

Català 21.07.2023 - Hem aprofitat aquests dies entre els CEF per mantenir una conversa amb ell i que ens expliqui com va la temporada i què espera del futur. Sembla que fa molt de temps que aquell noi de 18 anys que va arribar a l'equip procedent del kàrting. En canvi, si mirem la seva edat, amb els seus 22 anys, encara segueix sent jove i amb tot el futur per davant. Primerament li preguntem sobre la seva trajectòria fins avui. Jan, ens explica que l'equip tenia un programa de desenvolupament prioritzant la... Show full release

Resum de la X Open Series by Pegaso

Català 24.06.2023 - https://i.ibb.co/NtH... campiona del món de Fórmula 1, Corinne de Saint-Germain, va aconseguir el seu primer títol d'Open Series by Pegaso, en aquesta desena edició que va acabar el 14 de juny passat. La francesa va dominar completament, acabant 119 punts per davant del subcampió i pilot de l'escuderia nacional, Thibau Boutsen, i amb una renda de 186 punts sobre el canadenc Howard Dewitt, que va acabar tercer. En quarta posició va acabar l'altre titular de Pegaso i campió del DTWS a la tempor... Show full release
RUNTIME 0.015s - DB 0.002s - PHP 0.013s