We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Details OK
REGISTER AND PLAY FOR FREE!

Changes for Season 52 and Some Important News

Official MyRacingCareer.com Magazine
Language:

Changes for Season 52 and Some Important News

Dansk 08.06.2023 20:00:04
Som nogle af jer har bedt om, før de allerede er implementeret, er her alle de ændringer og nyheder, vi kan dele med jer for sæson 52 og også for fremtiden! ;)
Hey alle sammen!

Som vi har gjort på det seneste, er her din sæsonbestemte My Racing Career-artikel med alt, hvad der kommer i den nærmeste (og umiddelbare) fremtid. Vi har arbejdet meget hårdt i årets første semester, hvilket betyder, at vi har en masse ting at fortælle dig. Lad os begynde!

OPDATERINGER PÅ DEN NYE BRUGERGRÆNSEFLADE
Som du måske ved fra nyhedsartiklen i sæson 51, har vi arbejdet i de sidste 6 måneder på et nyt design til spillets brugergrænseflade. Vi kan fortælle dig, at omkring 60 % af jobbet allerede er udført, hvilket dybest set er de vigtigste skærme og vores nyeste tilføjelse, en interessant opdatering til udsendelsen sider. Vi er begyndt med skærmbilledet kvalifikation, som jeg kort kan vise dig med et skærmbillede.Som du kan se, føles denne meget mere moderne med HD-grafik og, hvis du kigger på bunden, tre knapper til at justere hastigheden< /b> hvor du vil se sessionen, hvilket var en meget efterspurgt funktion i lang tid. Udover dette kan du nu se intervallerne fra hver sektor i øverste højre hjørne. Grundversionen vil have F1-grafik eller lignende, men som tiden går, er ideen at have lignende grafik til den rigtige for hver sæsonserie. Men det er åbenbart meget specifikke og små detaljer, så de bliver pudset i fremtiden. Dette nye udsendelsessystem er allerede et vigtigt skridt, da det vil give os mulighed for at foretage ændringer oftere end med det nuværende.

Under alle omstændigheder betyder det ikke, at alt er klar. Før starten af beta-testfasen skal de næste ting udvikles i rækkefølge efter kompleksitet (og prioritet):
- Løb udsendes
- Rally udsendelse
- 'Serie' skærme
- 'Væddeløbsklubber' sider
- Offentlig side 'Formel 1' (F1 holdledelse vil være tilgængelig fra den gamle spilversion i begyndelsen)
- Maleributik
- Super licens info + betalinger

Bortset fra dette er nogle funktioner ikke så vigtige, så de vil kun være tilgængelige i den gamle spilversion i begyndelsen og vil blive tilføjet til den nye GUI senere.

I den sidste artikel fortalte vi dig, at beta-testprogrammet sandsynligvis ville begynde mellem sæson 51 og 52. Du kan se, at det ikke er startet endnu :) men tanken er at starte det på et tidspunkt punkt i 3. kvartal 2023, mens den fulde udgivelse af den nye version af spillet ville ske i 4. kvartal 2023. Det er bare et spørgsmål om, at MRC-teamet gør deres sidste indsats, og et spørgsmål om, at I brugere venter lidt endnu!

ÆNDRINGER AF KARRIEREVEJ
Der har været en masse diskussion i gang om karriereveje, nogle af dem forsvarede, at de skulle respekteres, som de blev designet, mens andre foretrækker at lade dem eksistere, men slet ikke 'adlyde' dem. Det er derfor, vi har besluttet at introducere understier. Det betyder, at det ikke vil være muligt at deltage i sæsonserier, der passer til forskellige karriereunderstier, men at løbe i enkeltløb, tilpassede serier eller nybegyndere vil være muligt. For eksempel vil alle CIRCUIT-kørere deltage i Formel 4 Rookie Series.

Bortset fra dette, da mange ledere har misbrugt det eksisterende tomrum, vil ændring af karrierevej kun være mulig én gang pr. chaufførs karriere, og karriereundervej vil kun være mulig én gang pr. 3. sæson. Dette er den division, vi har oprettet:

STI – kredsløb
* SUBPATH - ÅBENT HJUL (Formel) FRA SÆSON 52
* SUBPATH - TOURINGBILER (TCR, GT...) FRA SÆSON 52
* SUBPATH - LAGERBILER (NASC, NASC TRUCK...) FRA SÆSON 52
STI - MOTO
* SUBPATH - MOTO CIRCUIT FRA SÆSON 52
* SUBPATH - SPEEDWAY GP (fremtidig)
* SUBPATH - ENDURO (fremtid)
STI – RALLY
* SUBPATH - ETAPELØB FRA SÆSON 52
* SUBPATH - RALLYCROSS

ALDERSBEGRÆNSNING PÅ NATIONAL F4-SERIE
Tag et kig på hver deltagerliste fra den nationale F4-serie. Du vil hurtigt bemærke, at der er meget få unge kørere i 'top 5' og endda nogle gange i 'top 10', hvilket gør det meget svært for nye kørere at have chancer i disse serier, før de er blevet trænet i en eller to sæsoner . Det er derfor, siden dag 1 i sæson 52, har vi besluttet at implementere en U21-aldersbegrænsning på hver Formel 4 National Series, som vil blive anvendt for opstillinger i sæson 53. Hvis dette fungerer godt (og hvis det er nødvendigt), vil aldersbegrænsninger også blive anvendt for F4 regionale serier.

ALDERSBEGRÆNSNING PÅ ROOKIE-SERIEN
Samtidig vil chauffører over 30 år blive deaktiveret for at deltage i Rookie Series. Hvis manageren ikke finder en plads til køreren i nogen serie, vil han som udgangspunkt ikke deltage i nogen sæsonserie overhovedet.

VOGN KOMMER TILBAGE TIL VETERANKØRERE
De gamle og elskede Championship Auto Racing Teams (CART) er tilbage og kommer til My Racing Career! Med alle dens særegenheder vil dette være en sæsonserie, der kun er tilgængelig for veteranførere. Vores idé er at gøre det til over 30-årige chauffører, men minimumsalderen kan ændres, før den frigives. Det vil være tilgængeligt for alle karriereveje uden begrænsninger.

Ved at drage fordel af denne situation, hvor vi implementerer en i øjeblikket ikke-eksisterende serie i det virkelige liv (desværre), tillader vi DIG at deltage i udarbejdelsen af dens kalender. Planen er at tage hele 'batteriet' af CART-baner, der nogensinde er blevet brugt fra 1979 til 2003, og vælge mellem 14 og 16 derfra. Vi synes, det er en god idé at involvere samfundet, og hvis det fungerer godt, ville vi udvide det til andre serier, såsom National og Regional F4-serier.

ALDERSBEGRÆNSNINGER FOR BRUGERDEFINERET SERIE
Lige nu, når din kører fylder 22 eller 26 midt i sæsonen, bliver henholdsvis U21 og U25 custom-serier automatisk blokeret. Denne ændring vil anvende den samme regel, der bruges i Nations Cup-løb (hvis køreren er 21 år på dag 1 i sæsonen, vil han være i stand til at køre på U21-brugerserien for hele sæsonen).

PENSIONERET FØREROPTAGELSER FOR SL-BRUGERE
Indtil nu har track records og trofæer fra pensionerede kørere ikke kunne ses, uanset om brugeren var lederen af den pensionerede kører eller blot var en anden bruger med Superlicens. Dette var en funktion designet til den nye brugergrænseflade, selvom den også vil blive udviklet til det nuværende design.

RALLY FORBEDRINGER
Som du måske husker, annoncerede vi i sæson 50 nyhedsartikel en revision af rallyløbet spilletilstand. På grund af den avancerede fase af den nye brugergrænseflade og også nye funktioner på vej, har vi besluttet at udsætte implementeringen af sådanne ændringer, indtil denne nye brugergrænseflade udkommer. Alt er allerede designet og planlagt, men at udvikle det vil tage meget mere tid, grunden til, at vi synes, det er den bedste beslutning.

MINDRE ÆNDRINGER
Sidst, men ikke mindst, har vi udført et par ændringer for at tilpasse dem til det virkelige liv i nogle tilfælde og forbedre spiloplevelsen i andre:
- Indy Series pointsystem = alle løb vil score det samme nu, uden dobbeltpoint i Indy500. Dette træder i kraft inden slutdatoen for ansøgninger til disse serier.
- Nations Cup vil indeholde fire forskellige stillinger (fuld klassificering med alle kørerne, og derefter senior, sub25 og sub21 separate stillinger med 1., 2., 3. og så videre).
- Ved oprettelsen af nye private serier vil du nu være i stand til at reducere, ændre eller beholde det valgte pointsystem på 'inverted grid'-løb, ligesom det gøres i Formel 2- eller Formel 3-løb.

------

And this is all for today. We hope you like these new features and we are very excited to bring you so many new things much more often than previously. Would you change or add anything? You can give us your opinion and thoughts in the comments section.

SEASON SERIES DEADLINES

Day 72
- F1

Day 73
- Indy
- NASC Gold Cup
- DTWS
- World TCS
- TCS Europe
- Formula E
- Formula 2 World
- Moto 1

Day 74
- Indy Junior
- V8 Supercars
- World GT
- 911 Supercup
- Superb Formula
- Moto 2
- World Rally Series

Day 75
- F3 World
- Moto 3
- Moto E
- NASC Silver Cup
- World Rally Series 2
- Superbike World

Day 76
- F3 Continentals
- F3 Central European
- F4 Regionals
- TCS Regionals
- Moto 3 Junior
- World Rally Series 3
- World Rally Series Junior
- Superbike British & USA
- Rally Continentals

Day 77
- All remaining series not already mentioned

If you have not applied for any of the above for Season 52, then your driver will automatically be entered into the Rookie Series of their chosen path.

==========

In case you want to help the game and have some advantages such as free Super License use as well as coin rewards for a job well done, we have a few vacancies in the MRC Team:
- Translators for Slovenian, Mandarin Chinese, Belarussian, Romanian, Indonesian, Hindi and Greek languages.
- Community helper for the Russian community.
- Two socialmedia managers for Twitter, one for Facebook, one for Instagram and one for Reddit.

For the translator and community helper vacancies, you can contact the MRC Team Leader, beltmann.
For the social network positions, please send a private message to nicorz, leader of Social Media and Promotion.
Article is also available in these languages:
Беларуская Català Čeština Dansk English Español Suomi Français Hrvatski Magyar Indonesia Italiano 日本語 Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Svenska Српски 中文
Add comment!

MyRacingCareer News

English 14.04.2024 16:10:29
English 01.04.2024 12:28:13
English 01.03.2024 13:17:53
English 02.02.2024 11:07:47
English 30.01.2024 15:57:03
English 01.01.2024 13:16:07
English 24.12.2023 16:33:00
English 01.12.2023 11:55:21
English 13.11.2023 16:15:00
English 11.11.2023 14:00:00
English 02.11.2023 10:29:36
English 01.10.2023 19:54:23
English 04.09.2023 22:39:33
English 28.08.2023 13:55:42
English 01.08.2023 11:04:58
English 30.06.2023 20:12:21
Dansk 08.06.2023 20:00:04
English 01.06.2023 11:52:57
English 01.05.2023 17:23:19
English 30.03.2023 23:34:52
English 24.03.2023 21:26:46
English 01.03.2023 23:47:40
English 01.02.2023 00:03:01
Dansk 16.01.2023 16:48:35
English 03.01.2023 11:22:30
English 30.12.2022 11:30:14
English 01.12.2022 10:14:14
English 01.11.2022 11:13:37
English 23.10.2022 19:54:44
English 01.10.2022 23:30:31
English 02.09.2022 12:44:46
English 23.08.2022 18:38:06
English 08.08.2022 11:12:19
English 02.08.2022 12:15:01
English 01.07.2022 11:35:31
English 01.06.2022 14:11:11
English 22.05.2022 17:18:56
English 02.05.2022 12:58:23
English 26.04.2022 12:43:16
English 01.04.2022 10:58:52
Older articles

Audi kigger tilbage - og træder frem!

Dansk 14.04.2016 - MRC F1 er en hård kamp for at være i, holdene er hårde, kørerne er hårde, at bygge en bil er hårdt, hårdt hårdt hårdt. Somme tider er det et hårdt miljø og du nødt til at ofre. For Audi Motorsport var S17 et offer - et nødvendigt onde – udvikling af bilen var ikke eksisterende, kørerne var nødt til at ændre deres egne dæk i pitten og point ville aldrig komme til at ske. Men S17 er bag os, nu ser vi frem til S18. En ny start fortjener et nyt syn og et nyt udseende. Vi starter fra toppen med en n... Show full release

Porsche Racing: Superlicence for free

English 10.04.2024 - Many seasons ago we have decided to start rewarding our supporters that help us with their activity/voting point donations, and we will continue to reward our supporters in the future too. In fact, we have increased few seasons ago. By regularly voting and logging in daily our supporters can earn enough points to get enough points to buy themselves a superlicence for the entire season. If you don’t know how to vote, you can check the video tutorial we’ve made: - https://www.youtube.... th... Show full release

Bad crash in Marina bay singapore: Anderson left with career impacting injuries.

English 04.03.2024 - After a major crash in marina B\bay in an f4 race, that saw Cal Anderson skid upside down on his roof into the wall and have the roll hoop cave in on his, with debris flyin everywhere, one piece hit his right eye. Anderson has been reported to sustain a broken wrist and blindness in his right eye along with internal bleeding, and a hemorrhage to his brain (least of the concerns right now). They say Anderson went into a coma. Anderson has yet to wake up but is very likely to survive. The race was... Show full release

Porsche Racing: Coins for Voting Points

English 23.02.2024 - Another year has come and gone, and now it’s time to reward our fans for their support. Here is the list of all voting points donations we received for season 54: ArtisMAKANS ...... coins) darklestat .... coins) JMC123 ........ coins) LionKing13 .... coins) UrošJelenko... 3.845 * - Porsche Racing shareholder We will continue to reward coins for your donations for season 54 too: - all donors of 1500+ voting points will receive 120 coins; - all donors of 1250 to 1499 voting point... Show full release

Future Of Mercedes F1 Team

English 30.01.2024 - In season 55 Mercedes F1 Team´s drivers are going to be JJ Lehto Jr & Oiva Haveri. [URL=http... 55 is going to be painful season to witness as this will most likely be our teams worst season since season 49, but it´s not the end of the world as if you want to focus on long term success in Midfield or higher Midfield, then after every Rule Regulation changes for smaller teams (Coin Flips which decide do you have to build new part completely, automatically means that next season at least is... Show full release

Aston Martin Fan Championship - Season 5

English 22.01.2024 - With the fifth edition of the “Aston Martin Fan Championship” having just ended, it is time to summarize what it was like. [b]Felipe Campolargo[/b] won his fifth title (obtaining 7 wins, 6 poles and 9 podiums) the newcomer to the Aston Martin Fan Cup [u]Ash Bee[/u] came 2nd (2 wins, 1 pole and 8 podiums) and [u]Vladimir Romadov[/u] came in 3rd (3 poles and 6 podiums). In 4th place was [u]Julianna Risko[/u] (1 victory and 2 podiums), [u]Noé Nogueira[/u] finished 5th (2 podiums) and [u]Jamie Th... Show full release

NASC driver fined for helmet antics

English 03.01.2024 - Spike Lundberg’s helmet hit his rival’s car three times before bystanders managed to pull him away. The three strikes netted him a $10,000 fine. Lundberg was taken straight to the NASC officials hauler at Daytona International Speedway, where race officials kept him for more than two hours after a NASC Silver Cup race ended. Lundberg finished in ninth place, a lap off the pace of winner Vaclav Raketa. Lundberg was involved in four on-track incidents, including one with Tsuyoshin Nakamoto that... Show full release

Norris Comes From 10th on Grid, Wins at Indianapolis GP Feature Race

English 13.12.2023 - In a thrilling display of skill and determination, American driver Dan Norris delivered a masterful performance at the F4 American Series on the iconic Indianapolis GP track. Starting from 10th on the grid in the feature race, Norris showcased his racing prowess and strategic brilliance, ultimately clinching victory in a race that will be remembered for its intense battles and unexpected twists. As the lights went out, starting mid pack proved to be difficult for Norris to overtake the other ... Show full release

Farewell Message from Juliaph Matterson

English 20.11.2023 - https://i.ibb.co/hyS... racing enthusiasts and supporters, As I bid farewell to the thrilling world of circuit racing, I am filled with gratitude for the incredible journey we've shared. Representing Indonesia has been an honor, and I am proud to have clinched 2nd place in the Formula 3 Central European Series, 2nd place in Street Racers CXVIII (U21) in season 51, and 3rd place in Friendship Cup XVII (U25) in season 53. Joining the esteemed 54 North Motorsports Club added a special chapter... Show full release

Road to next Challenge

English 13.11.2023 - V. Ceļš ended his 8-time winning strike in the WRS Rally Championship with a great win in Japan, only 1 second in front of J. Zhuk. In Season 9 wins was totally fine to win the title again. But… In next season we will have a new and fresh WRS champion. A short conversation with champion Visvaldis Ceļš. Q: How do You feel after finishing this great Win run? A: It’s Amazing after the first 4 titles every next one comes with a new surprise and difficulty level. Of course, all season was unde... Show full release
RUNTIME 0.012s - DB 0.001s - PHP 0.011s