We use cookies to improve your game experience and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. Details OK
REGISTER AND PLAY FOR FREE!

Press Release

Official MyRacingCareer.com Magazine
Language:

La temporada 54 dels pilots espanyols (II)

Català 13.02.2024 - La temporada 54 ha estat una etapa força interessant per al creixement i progrés de la gran majoria de pilots nacionals. Tot i que aquest comunicat de premsa solia fer-ho només per al meu pilot, em sembla que de fa 3 o 4 temporades al dia d'avui sí que se'l pot treure molt més profit a parlar de tots.

Aquí va, doncs, la segona part de la compilació de resultats i aventures. Podeu llegir la primera part fent clic aquí en cas de no haver-ho fet encara.

Bernat Mas - 24 anys - World Rally Series (6è)
El millor pilot de ral·lis del país donava, per fi, el salt a la màxima categoria d'aquesta disciplina després de dos anys a la segona i un estirat inici a les sèries Junior.

Bernat va iniciar la temporada de manera correcta, obtenint dos 'top 5' en dos dels tres primers ral·lis a Suècia i Kenya, i es va saber mantenir constant entre els set primers llocs durant la resta del campionat, exceptuant un abandonament el primer dia del ral·li de Polònia que, en conseqüència, el deixava sense opcions a la prova sencera.

Pel que fa al ral·li, el català s'estableix com una força a tenir en compte, havent dominat les quatre sèries personalitzades en què ha participat. No va tenir tanta sort a la Nations Cup (39è de la seva categoria), ni als dos CEF4 (11è i 15è, encara que va guanyar una carrera al CEF69), ni a l'Iberoamericano de Turismos (27è).

Foix Acosta - 36 anys - Championship Auto Racing Series (9a)
La veterana del top 10 nacional deixava enrere una llarga etapa de més de 10 temporades als ral·lis per passar-se a la més nova categoria del joc.

Tot i ser una de les més joves entre els inscrits, la temporada de Foix va ser una mica irregular, contrastant males qualis amb bones carreres, i resultats de 'top 5' amb altres fins i tot fora dels deu primers. Una primera línia a Chicago i un podi a Houston van ser del poc salvable per a Acosta, que va acabar en la novena posició general.

La seva activitat a les pistes es va limitar únicament a la CART i als clubs, per la qual cosa no hi ha gaire res més que ressenyar. Veurem com marxa aquesta temporada 55, que per ara ha començat amb molt bon peu després de guanyar a Homestead Miami i a Motegi.

Pere Calders - 30 anys - Formula 3 North America (1r)
S'acostuma a dir que la qualitat preval sobre la quantitat, i això és el que va promulgant Pere Calders des de fa un temps. Tot i només haver disputat la seva sèrie de temporada i els Campionats d'Espanya de Fórmula 4, el pilot de 30 anys ha dominat amb puny de ferro la Fórmula 3 nord-americana, amb 17 victòries i obtenint podis en totes les carreres (20). Un gran resultat per a Pere, que perseverava per quarta vegada a la categoria i que va perdre l'anterior certamen per tot just 6 punts.

Aquesta temporada 55, Calders correrà a la Formula 3 World Series, sent de nou un dels favorits per aconseguir el títol.

Víctor Carreras - 22 anys - Formula 3 Oceania (1r)
Una de les nostres més joves promeses també va aconseguir guanyar la seva sèrie de temporada. Després d'un frustrant i lleugerament decebedor any a la NASC Silver, Víctor Carreras decidia embarcar-se en una aventura diferent a l'altra punta del planeta.

La temporada del català es pot definir amb la paraula 'constancia', sobretot a l'inici, on sempre veia com un pilot nadiu acabava per davant seu. No obstant això, a partir del quart Gran Premi a Winton, Carreras va començar a mostrar una altra actitud, guanyant les dues curses d'aquest cap de setmana i sis més per a assegurar el títol quan faltaven quatre proves.

Víctor també va competir als CEF4, en què va tenir resultats força acceptables (P10 i P8) per a la seva edat, i a l'Iberoamericano de Turismos, on es va complicar una mica més (25è). A la nova temporada, Carreras es passa a la Superformula japonesa, on buscarà fer un salt en la seva trajectòria professional.

Miguel Llorens - 21 anys - Supercars Series (9è)
Després d'aconseguir el títol de la F4 alemanya, Miguel Llorens va decidir prendre consell del seu amic Álvaro Cobos i viatjar a Austràlia per córrer la V8 Supercars, una sèrie força exigent en què podria sortir de la seva zona de confort i obtenir noves experiències.

Amb una graella mitjanament competitiva, Llorens va haver d'acostumar-se als llocs baixos del 'top 10', els quals en cap moment va abandonar excepte per comptats problemes mecànics, finalitzant novè a la classificació general. En aquest aspecte, va ser una temporada força lineal i d'aprenentatge, però que amortitzarà sens dubte en els propers anys.

No obstant això, on Llorens més va destacar va ser a la Copa de Nacions representant al país. Entrant en el seu últim any en la categoria sub21, Miguel va mostrar un gran nivell, amb dues victòries, vuit podis i una final 9a posició en U21, 25è en total i sent el pilot líder en punts de l'AENA durant la temporada. També va participar en les dues divisions del CEF4, obtenint el subcampionat al primer i guanyant el segon en la modalitat sub21, i acabant dues vegades 13è en la modalitat absoluta. Una temporada remarcable pel nostre prometedor jove talent.

------------

Això ha estat tot per ara. Aquest cop m'he demorat una mica més per refredats típics de l'època de l'any i els meus assumptes personals, alhora que també m'ha costat més escriure, ja que no tots els pilots tenen temporades exageradament mogudes.

El proper serà l'últim comunicat d'aquest estil, i tractaré la temporada 54 de Alex Barrios, Ricardo José Pérez, Daniel Esteban Jr., Carlos Luque, David Vidales, Jorge Portales i Fèlix Claramunt, remarcant breument també els resultats en sèrie de temporada de la resta de pilots dels quals no he escrit.
Likes: 5 - Score: 9.306

Vermell i negre per als nostres pilots

Català 06.04.2024 - L'equip Al Norte del Piagordo va canviar el disseny de l'equipament dels seus dos pilots, Ricardo José Pérez i Raimundo Solovera Aznar. I totes les carrosseries dels vehicles amb raó de la Setmana Santa, la festa més representativa del Baix Aragó his... Show full release

Resum del 20è Iberoamericà de Turismes

Català 05.04.2024 - El pilot de Fórmula 1 Felipe Campolargo va aconseguir el seu segon títol de l'Iberoamericà a la vintena edició del campeonat. El portuguès va vèncer en una llarga lluita a Elisabet Alemany, primera del contingent espanyol, per 16 punts. Darrere d'... Show full release

Resum del 70è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Català 18.03.2024 - La setantena edició del CEF va comptar amb circuits llegendaris com Le Mans o Indianapolis, i se la va endur Teo Valcárcel, aconseguint el seu segon títol. Valcárcel i Alberto Puig van superar als campions de NASC Elisabet Alemany i Álvaro Cobos en ... Show full release

Miguel Llorens: El Pilot que Desafia les Probabilitats a la Categoria Supercars

Català 15.03.2024 - En el vertiginós món de les curses de cotxes, Miguel Llorens s’ha convertit en un nom que no passa desapercebut. Malgrat enfrontar-se a una ferotge competència a la categoria Supercars, aquest apassionat pilot ha demostrat una tenacitat inquebrantabl... Show full release

Primera cursa de kàrting de campionat

Català 02.03.2024 - El dissabte 2/3/24 he disputat la meva primera cursa de karting de campionat oficial, el campionat de Karlos Sainz Kartin, he quedat segon dels no puntuats, és a dir, 17è. Cursa positiva perquè només perdia una dècima o dues per volta amb el 10è, ... Show full release

Principi de temporada.

Català 13.02.2024 - Daniel Esteban Jr ha començat molt bé a les curses de la Nascar Xfinity Series o Silver Cup, com prefereixis anomenar-la, aconseguint bons resultats amb diversos top 10 i una segona posició impressionant. Això mostra que s'està adaptant bé a aquest n... Show full release

La temporada 54 dels pilots espanyols (II)

Català 13.02.2024 - La temporada 54 ha estat una etapa força interessant per al creixement i progrés de la gran majoria de pilots nacionals. Tot i que aquest comunicat de premsa solia fer-ho només per al meu pilot, em sembla que de fa 3 o 4 temporades al dia d'avui sí q... Show full release

La temporada 54 dels pilots espanyols (I)

Català 04.02.2024 - La temporada 54 ha estat una etapa força interessant per al creixement i progrés de la gran majoria de pilots nacionals. Tot i que aquest comunicat de premsa solia fer-ho només per al meu pilot, em sembla que de fa 3 o 4 temporades al dia d'avui sí q... Show full release

Daniel Esteban Jr a Stock Cars.

Català 03.02.2024 - Daniel Esteban Jr. ha pres presa una decisió transcendental en la seva carrera en optar per endinsar-se en el competitiva món dels stock car, específicament unint-se a la Silver Cup o Xfinity Series. Després d'estudiar exhaustivament totes les opcion... Show full release

Resum del 69è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Català 26.01.2024 - Elisabet Alemany va guanyar el seu sisè CEF en una batalla on els 4 millors pilots del país es van destacar de la resta. Alberto Puig fou el més proper a Alemany, quedant a 31 punts, mentre Teo Valcárcel i Álvaro Cobos superaven també la marca dels ... Show full release

Resum del 20è Iberoamericà de Turismes

Català 05.04.2024 - El pilot de Fórmula 1 Felipe Campolargo va aconseguir el seu segon títol de l'Iberoamericà a la vintena edició del campeonat. El portuguès va vèncer en una llarga lluita a Elisabet Alemany, primera del contingent espanyol, per 16 punts. Darrere d'Alemany a 22 punts va quedar Alberto Puig, just davant dels tres primers brasilers, Clécio Osvaldo Pinto, Luiz Thomazini i Raphael Drummond, tots en 21 punts. Setè fou un solitari Álvaro Cobos, amb Yolanda Carrapatelo vuitena, el primer argentí Este... Show full release

Miguel Llorens: El Pilot que Desafia les Probabilitats a la Categoria Supercars

Català 15.03.2024 - En el vertiginós món de les curses de cotxes, Miguel Llorens s’ha convertit en un nom que no passa desapercebut. Malgrat enfrontar-se a una ferotge competència a la categoria Supercars, aquest apassionat pilot ha demostrat una tenacitat inquebrantable. Amb 19 curses al seu currículum, Llorens ha experimentat alts i baixos en la seva trajectòria. El seu historial revela una lluita constant per aconseguir el podi. En una ocasió, va aconseguir pujar al podi, un èxit que va ressonar en els cors d... Show full release

Desafiaments i nous reptes per a Esteban Jr

Català 23.01.2024 - En una recent entrevista, Daniel Esteban Jr. va expressar un entusiasme palpable en discutir el seu assoliment de superar les 1000 curses. Durant la conversa, va revelar que estava considerant un canvi cap a un altre tipus de competició i explorant activament totes les opcions disponibles. El pilot es va mostrar apassionat per la perspectiva de nous reptes i oportunitats, indicant que estava dedicant temps a estudiar detingudament cada possibilitat abans de prendre una decisió informada. Aque... Show full release

La tornada de Jan Bonmatí a la Nations

Català 12.01.2024 - Després d´una temporada allunyat d´aquesta competició, Jan Bonmatí va reconsiderar la seva postura i es va tornar a declarar seleccionable per a participar a la Nations. Jan ens avançava en aquell moment que es trobava molt feliç pel retorn i que tenia moltes ganes de re-debutar i fer-ho molt bé. La seva tornada no va poder començar de millor manera. Va aconseguir el triomf a la seva primera carrera a Gaj partint sisè i amb una estratègia a dues parades que va agafar tothom a contrapeu.... Show full release

Resum de meitat de temporada

Català 24.12.2023 - Com a mànager de Daniel Esteban, hem enfrontat un inici desafiador a la F3 Sud-americana. Tot i les dificultats inicials, confio plenament en la destresa i la determinació d'Esteve Jr per superar qualsevol obstacle en el seu camí cap a l'èxit. Explorant oportunitats en sèries menors, busquem enriquir la seva experiència i perfeccionar les seves habilitats per potenciar el seu rendiment a la F3 Sud-americana. Visualitzo amb entusiasme futurs podis que reflectiran no només la seva habilitat al ... Show full release

Primera victòria per a Víctor Carreras en el seu pas per la F3

Català 16.12.2023 - Aquest dijous a les 7 del matí es va disputar el gran premi de Winton on Carreras sortia desde la pole position per primer cop en tota la temporada, per davant del líder del mundial, l'Australià Bluey Zarsoff, a qui no ha pogut superar en cap carrera i s'ha endut el primer lloc en tots els Gran Premis menys un. No obstant, el pilot català va saber mantenir la calma i no cometre errors durant tota la cursa, guanyant amb un marge de 3 segons sobre el seu rival, i quedant-se a només 23 punts de... Show full release

Resum del 67è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Català 27.11.2023 - Álvaro Cobos va repetir títol al CEF. A la primera edició amb puntuació diferent per a la primera i segona curses, el pilot extremeny va guanyar de manera folgada traient gairebé 200 punts a la segona classificada, Elisabet Alemany, que al seu torn va suar per quedar davant de Teo Valcárcel. Els pilots de Massgarre, Manu Rangel Jr i Alberto Puig foren quart i cinquè.Foix Acosta va assegurar-se el sisè lloc per sis punts sobre América González, amb Jan Bonmatí, Pere Calders i Àlex Montserrat c... Show full release

Actuació de l'AENA a la Setmana 8 de la Copa de Nacions

Català 30.10.2023 - Com cada dilluns, toca revisar com li ha anat al combinat espanyol la setmana passada de competició. Comencem amb els sub21... Carlos Luque (Lippo Village) El pilot de Davilesku, debutant a la Copa, va tenir un Gran Premi molt complicat i força oblidable. Després de classificar 17è, va poder guanyar alguna posició en les primeres 20 voltes de la cursa curta, no obstant, va patir una punxada a la volta 36 que el va deixar fora de carrera. La segona tampoc no va ser gaire bona, encara que... Show full release

Resum del 65è Campionat d'Espanya de Fórmula 4

Català 13.10.2023 - Un excel·lent Teo Valcárcel va aconseguir a la temporada 52 el seu primer CEF. Velocitat i consistència van ser claus perquè Valcárcel derrotés a Elisabet Alemany i Álvaro Cobos per 28 i 99 punts respectivament. A... Puig fou quart lluny dels primers però només amb Foix Acosta a prop seu. América González i Marcial de Penouta van ser sisena i setè respectivament, mentre que Pere Calders, Isidre Llach i Jan Bonmatí van tancar el top 10, amb Calders sent vuitè per només un punt sobre els altres... Show full release

Resum del 17è Iberoamericà de Turismes

Català 03.08.2023 - Una edició molt competida de l'Iberoamericà de Turismes ha arribat a la seva fi avui, i per primera vegada, un pilot brasiler n'ha sigut el campió. Raphael Drummond ha guanyat menys curses que el subcampió, el portuguès Mauricio Cruz, però la seva major regularitat l'ha fet superar-lo en 10 punts. El brasiler Luiz Thomazini fou tercer, una mica aïllat dels de davant i darrere, amb el lusità Felipe Campolargo quedant quart just davant de la primera representant espanyola, Elisabet Alemany. La ... Show full release
RUNTIME 0.024s - DB 0.003s - PHP 0.021s